Din Bil
Din Bil

Business by Audi

Ditt företag. Dina kollegor.

Oavsett storleken på ditt företag hjälper vi dig att hitta en lösning som passar din organisation, för att alla anställda ska kunna färdas tryggt och hållbart på vägarna. Med en tjänstebil från Audi får du ett smidigt leasingupplägg med förmånlig finansiering och tillvalstjänster som passar ditt företags behov.

Business by Audi

Företagsbilar för alla organisationer

Vi erbjuder lösningar för företag av alla storlekar. Har du upp till tio bilar i din vagnpark kan du ta del av vår förmånliga Business by Audi-rabatt. För företag med fler än tio bilar tar vi fram skräddarsydda rabattavtal. Smidigare än så blir det inte för dina medarbetare att köra Audi.

Företagsleasing

Audi Business Lease

Med Audi företagsleasing får du ett enkelt och förmånligt bilinnehav för ditt företag, med garanterat restvärde som ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till en ny bil oftare.

Förmånligt & enkelt

Smidigt bilinnehav för ditt företag

Garanterat restvärde

Ingen kontantinsats

Allt på en faktura

En betalning per månad

Attraktivt helhetserbjudande

Kombinera med Audi Serviceavtal och Försäkring

Din personliga företagspartner

Din Bil Fleet

Du hittar Fleet-organisationen i stora delar av Sverige, från Malmö till Gävle. Vi hjälper dig att skräddarsy rätt bilar för ditt företagsbehov. Genom personlig rådgivning och kunskap om marknaden finns vi här för att möta organisationens miljömål och reducera företagets leasingkostnader - samtidigt som ni färdas i marknadens säkraste bilar.

Företagsbil, tjänstebil eller förmånsbil?

Hur skiljer de sig åt egentligen och vad är bäst för just ditt företag?  Vi vet att frågorna kan vara många och finns här för att svara på dina funderingar kring företagets bilägande.

Bild för artikel Företagserbjudanden

Företagserbjudanden

Välj Audi som företags- eller tjänstebil och säkerställ trygga och hållbara resor för dina anställda. Här hittar du våra företagserbjudanden.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Vid leasing av företagsbil ingår Din Bil Serviceavtal som innefattar löpande service och  uppdatering av bilens mjukvaror. Serviceavtalet säkrar upp för eventuella framtida prishöjningar under ägandeperioden och garanterar att all service sker på auktoriserade Audi-verkstäder - alltid med Audi Originaldelar.