Din Bil
Din Bil

Privatleasing

För ett enklare liv med din Audi.

Privatleasing genom Din Bil är det smidiga sättet att njuta av alla fördelar och friheten en bil ger. Du kör alltid en ny bil, anpassad efter dina behov och behöver inte tänka på kontantinsats eller en kommande försäljning. Du betalar endast en faktura i månaden och när leasingavtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare. 

Två smidiga alternativ för dig som vill privatleasa en Audi:

 

Bygg din egen bil

Vid privatleasing kan du välja bland alla våra Audi-modeller. Med vårt omfattande utbud av tillval kan du anpassa din bil helt enligt dina önskemål, både när det kommer till färg, funktioner och utrustning. 

Välj en bil från vårt lager

Du kan också välja en Audi från vårt lager, till kampanjpris. Då ingår också vårt förmånliga serviceavtal utan extra kostnad. Klicka dig vidare nedan för att se vilka modeller som finns tillgängliga just nu.

Vid oväntade händelser och skador

Audi Försäkring

Vi har tagit fram en specialförsäkring för dig som leasar en Audi, för att underlätta vid oväntade händelser. Bland annat får du fri lånebil om din leasingbil skulle skadas. Du får 20% rabatt om du privatleasar genom Audi Financial Services. Vid händelse av totalskada får du en likvärdig Audi och 3000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti.

Allt för din Audi

Din Bil Serviceavtal

För ett heltäckande skydd och regelbundna kontroller av din Audi kan du kombinera din privatleasing med Audi Serviceavtal och Audi Försäkring. I vårt serviceavtal ingår Audi Originalservice som säkerställer att din bil årligen får komplett service av specialutbildade servicetekniker, alltid med Audi Originaldelar.

Ditt stöd genom hela processen

Vi hjälper dig genom alla steg. Från provkörning av din önskade leasingbil före beställning, till löpande kontakt rörande besiktning, service och tidsbokning när leasingavtalet närmar sig sitt slutdatum.

För din trygghet

Audi mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti ingår för alla privatleasingbilar. Det innebär att du alltid får hjälp på plats vid akuta driftstopp, dygnet runt, i hela Europa.

Avtal och betalning

Kostnaden för din leasingbil baseras på olika faktorer, bland annat längden på avtalet och din planerade körsträcka: du kan välja mellan 1000, 1500 eller 2000 mil per år. Kör du längre än avtalat tillkommer det en kostnad för detta vid återlämning av bilen. Betalningen sker månadsvis och baseras på rörlig ränta, vilket gör att den kan ändras beroende på marknadsläget och hur räntan utvecklas. Vid tillval av Audi Serviceavtal och Audi Försäkring får du alla betalningar på en samlad faktura. För att du ska känna dig trygg i ditt val av leasingbil ingår Audi Betalskydd i tre månader, som täcker din månadskostnad vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelse eller nedsatt arbetsförmåga.

Vanliga frågor och svar

Ja, det går att bryta privatleasingavtalet tidigare mot en kostnad. Fram till avtalsmånad 12 betalas full avgift, därefter erläggs en kostnad uppgående till 40% av de kvarvarande icke förfallna leasingavgifterna. Utöver denna kostnad kan onormalt slitage och eventuella övermil debiteras dig.

Självklart! Du får vistas med bilen utanför Sveriges gränser i 45 dagar. Behöver du vistas längre än så behöver du ansöka om ett tillstånd hos oss för det. Du behöver även se till att du har rätt försäkring och att den gäller för det land du både tänker vistas i och de länder du passerar på vägen dit. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få information om vad som gäller för din försäkring. Besök även trafikförsäkringsföreningen webbplats, där du hittar information kring vilka regler som finns i respektive land samt vilka länder som har krav på grönt kort.

Däckförvaring ingår inte i månadskostnaden men om du önskar förvaring av dina däck kan din närmsta återförsäljare hjälpa till med detta. När det är dags för leverans av din bil kan du beställa detta av din återförsäljare.

Om du får skador på din privatleasingbil behöver du åtgärda dessa via ditt försäkringsbolag innan bilen återlämnas. Om du väljer Audi Försäkring ingår det i privatleasingavtalet att du får tillgång till en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en försäkringsskada. Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara onormalt. Här kan du läsa mer om hur du vårdar din privatleasingbil och vad vi betraktar som normalt slitage. Viktigt är även att bilen servas i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat och alltid hos auktoriserad märkesverkstad.

När privatleasingavtalet startas tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr. Med din första faktura tillkommer en administrationsavgift på 59 kr. Om du önskar e-faktura kan du lägga till detta, då blir administrationsavgiften istället 0 kr. Årlig fordonsskatt tillkommer till månadsbetalningen, denna faktureras dig som leasetagare direkt från Transportstyrelsen. På Transportstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur storleken på skatten beräknas fram.