Din Bil
Din Bil

Vi köper din bil

En trygg affär. För dig och din Audi.

När du känner dig redo att sälja din bil hjälper vid dig hela vägen. Vi köper och byter in alla bilar, oavsett ålder eller miltal och erbjuder alltid kostnadsfri värdering.

Snabbt, smidigt, säkert

Att sälja eller byta in din bil behöver inte vara krångligt: vi hjälper dig genom alla steg. Tack vare personlig kontakt och komplett hjälp med det administrativa arbetet kan du känna dig trygg med din affär.

Hur vi värderar din bil

Vi värderar, helt kostnadsfritt, din bil utifrån hur många mil den har gått, nivå på extrautrustning, bilens skick och aktuellt marknadsläge. Dessutom ser vi över bilens fordons- och besiktningshistorik. För din bekvämlighet kan du själv välja mellan att värdera din bil online eller genom ett besök hos din närmaste Din Bil Audi-återförsäljare.

Så här går det till när du säljer din bil till oss

Kontakta oss

Kontakta oss genom formuläret nedan eller boka tid för värdering hos din närmaste anläggning för en personlig värdering på plats.

Bedömning

Vi bedömer bilens skick utifrån en noggrann kontroll där vi tittar på bilens allmänna skick, kondition och säkerhet. Värderingen är kostnadsfri och alla tester ingår i processen.

Prisförslag

Efter bedömningen återkommer vi med ett prisförslag direkt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en bekväm upplevelse för dig som bilägare.

Nästa steg

Som Sveriges största bilåterförsäljare kan vi hjälpa dig vidare om du letar efter en ny bil. Vi erbjuder komplett service för hela ditt bilägande.

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi återkommer med ett prisförslag inom 60 minuter.

Online-värdering av din bil

Registreringsnummer

Prisförslag inom 60 minuter

Under ordinarie öppettider är vår målsättning att återkomma med ett prisförslag inom 60 minuter, vid värdering online. Du kan också kontakta din närmaste Din Bil Audi-anläggning för att boka en personlig värdering på plats.

Vanliga frågor och svar

För att få bilen värderad behöver den genomgå ett test som tar ca 60 min. Du kan också få en preliminär prisuppskattning innan ett test, med reservation för att priset kan justeras efter genomgått test.

Erbjudandet är giltigt i 7 dagar efter värdering.

Gärna men inte nödvändigt, du behöver dock städa ur bilen och tömma den på skräp innan inlämning. Tänk på att en välvårdad bil värderas högre.

Nej. Vi rekondar bilen.

Ja alla nycklar, sommar- och vinterdäck samt extrarustning behöver vara med.