Din Bil
Din Bil

Packa och lasta

Smidig packning i din Audi.

Med rätt tillbehör är det lätt att få med allt du behöver för din resa. Oavsett om det bär av till fjällen, cykelsemester eller närmaste camping.

Lasthållare ǀ Takboxar ǀ Cykelhållare ǀ Skidhållare ǀ Packväskor ǀ Dragkrok ǀ Kajakhållare 

Bild för artikel Audi Originallasthållare

Audi Originallasthållare

Audi Original lasthållare är den starka och mångsidiga lösningen för att transportera taklast på din bil, oavsett modell. Med låsbara funktioner och rigorösa tester för bästa funktion, slitstyrka och aerodynamik.

Bild för artikel Takboxar

Takboxar

Vi samarbetar med ledande takboxleverantörer och erbjuder stiliga, användarvänliga och rymliga takboxar för olika behov. Lättmonterade med smarta lås- och öppningsfunktioner för maximal bekvämlighet. 

Bild för artikel Cykelhållare

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen kan du ta cyklarna med dig vart du vill – snabbt, enkelt och säkert. Cykelhållare finns i olika varianter och kan monteras på taket, dragkroken eller bakluckan. 

Bild för artikel Dragkrok

Dragkrok

Med en dragkrok öppnas en helt ny värld av möjligheter. Beroende på din modell har du valet mellan en fast, infällbar eller avtagbar dragkrok. Med en dragkrok har du möjlighet att koppla allt från släpvagnar och cykelhållare till husvagn.

sidopuff-bild

Aktuella Erbjudanden

Din Bil. Dina äventyr.

Se till att du får utrymme för alla dina drömmar i vinter. Ett steg på vägen kan vara några av Audis Originaltillbehör, takbox, lastbox bak, cykelhållare och packväskor.

AudiKort VISA - poäng på allt

Dela upp kostnaden

Med vårt kundkort kan du dela upp din betalning på 12 månader utan ränta och avgifter. Du får även poäng på alla dina inköp.

sidopuff-bild