Din Bil
Din Bil

Audi A3 Sportback

Design som väcker känslor.

Upplev den uttrycksfulla designen och den dynamiska siluetten hos nya Audi A3 Sportback. I den här bilen har du möjlighet att vara helt uppkopplad.

Effektivitet i rörelse.

Nya Audi A3 Sportback är utrustad med mildhybridteknik som kan minska bränsleförbrukningen genom att återvinna energi. Vid start från stillastående och acceleration från låga varvtal bistår systemet TFSI-motorn med extra kraft och vridmoment. Boka provkörning av en Audi och känn skillnaden.

204 km/h

Maxhastighet

10,6 sekunder

Acceleration (0-100 km/h)

81 kW vid 5.500 varv/min

Effekt kW (hk), vridmoment

En exteriör som gör intryck.

Den dynamiska silhuetten framhäver den sportiga designen hos nya Audi A3 Sportback. Detaljer som den lasergraverade modellbeteckningen på B-stolpen förhöjer intrycket.

Sportig. Premium. Digital.

Sportsätena fram och mittkonsolen fram med shift by wire-teknik (för bilar med S tronic-växellåda) ger interiören en dynamisk look. Gatuparkeringsfunktionen i MMI navigation plussystemet kan på vissa gator visa var det troligtvis finns lediga parkeringsplatser.

Elektrifiering med mildhybrid

Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Audi, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrannt kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.