Din Bil
Din Bil

Audi A4 Avant

Mångsidig, digital och högklassig

Sportiga Audi A4 Avant talar sitt tydliga språk. Uttrycksfull inifrån och ut kombinerar bilen stil med funktion på bästa sätt. Precis så som en Avant gör.

Skräddarsydd drivlina

Manuell växellåda, sjuväxlad S tronic eller åttaväxlad tiptronic, framhjulsdrift eller quattro-fyrhjulsdrift - rätt kraftöverföring finns för varje motorversion. Vissa av motorvarianterna har mildhybridteknik, som kan minska bränsleförbrukningen genom energiåtervinning. Boka provkörning av en Audi och känn skillnaden.

210 km/h

Maxhastighet

7,1 sekunder

Acceleration (0-100 km/h)

150 kW

Effekt kW (hk), vridmoment vid 3.800 - 4.200 varv/min

Exteriör

Audi A4 Avant visar sin sportiga och tydliga karaktär från alla håll. Allt det där praktiska finns – som stora utrymmen, adaptiv farthållare och generös lastkapacitet – utan att kompromissa med körglädjen som Audi står för.

Elegant utifrån och in

Interiören hos Audi A4 Avant markerar på olika sätt bilens bredd, bland annat med detaljer som den löpande luftventilsraden som pryds av en kromdekorlist. Tillvalet sportsäten plus fram med S-emblem och rombmönster sätter stilen och ger dig utmärkt stöd. Välj en distinkt färg från Audi exclusive för att tillsätta ytterligare accenter i interiören, till exempel på mittkonsolen och genom kontrastsömmar på sätena och ratten.

Elektrifiering med mildhybrid

Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Audi, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrannt kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.