Din Bil
Din Bil

Audi Q4 e-tron

Elektrisk. Och flera andra underbara egenskaper.

Med sin slående design visar Audi Q4 e-tron vart framtidens eldrivna mobilitet är på väg. En fokuserad front, kraftfullt bakparti och en markerad sidosilhuetten med en svepande taklinje.

Sportig körning

Den sportiga hjulupphängningen erbjuder fler inställningsmöjligheter för fjädringen, som dessutom är sänkt med 15 mm, vilket ger dig en bättre kontakt med vägen. Det stora batteriet ger en räckvidd på upp till 528 kilometer enligt WLTP och kan laddas snabbt och effektivt med 135 kW. Boka provkörning av en Audi och känn skillnaden.

540 km

Räckvidd upp till

340 hk

Effekt upp till

5,4 sek

Acceleration (0-100 km/h) från

Extraordinär exteriör

En blick på Audi Q4 e-tron är en inblick i framtidens mobilitet. Den karaktäristiska fronten och det kraftfulla bakpartiet understryker detta. Dess dynamiska ljussekvenser fångar blicken och drar uppmärksamheten till sig längs hela ljuslisten.

Få plats med mer.

Audi Q4 e-tron är en mångsidig familjebil med mängder av förvaringslösningar. I kupén finns 25 liter förvaringsutrymme, inklusive handskfacket. Bagegeutrymmet kan lastas med 520 liter, med den bakresätesraden uppfälld. Med baksätet nedfällt ökar lastvolymen till 1 490 liter. De bakre passagerarna kan dessutom njuta av generöst ben- och huvudutrymme.

Enkel laddning.

Med e-tron compact-laddning kan du enkelt ladda din bil hemma och på över 530 000 publika laddpunkter i Europa med Audi charging. Plug & Charge möjliggör enkel laddning vid kompatibla stationer utan behov av kort eller app. Övervaka laddningsstatus och räckvidd via myAudi-appen.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Audi, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrannt kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.