Din Bil
Din Bil

Audi Q6 e-tron

Q6 e-tron. Ett nytt kapitel.

En banbrytande elbil som sätter en ny standard för räckvidd, prestanda, laddning, kördynamik, design och dessutom säkerhet. Audi Q6 e-tron är den mest intelligenta bilen hittills.

25 mil på 10 minuter.

Bilens hjärta är litiumjonbatteriet på 800 volt som levererar imponerande prestanda – både under laddning och körning. Tack vare den maximala laddeffekten på 270 kW kan Audi Q6 e-tron laddas under korta laddstopp. Högvoltsbatteriet kan laddas från 10 – 80 % på cirka 21 minuter vid en snabbladdningsstation, vilket ger dig mer tid att njuta av bilen.

623 km

Räckvidd upp till

5,9 sekunder

Acceleration 0-100 km/h med Launch Control

21 minuter

Ladda från 10% till 80% på cirka (maximal laddeffekt på upp till 270 kW)

Kraftfullt utseende.

Med ett självsäkert intryck är på fronten är varselljusen högt placerade med digitala ljussignaturer. Den inverterade Singleframe-grillen omges av Matrix LED-strålkastare som ger ett tydligt intryck på vägarna. SUV:en har en högt placerad skulderlinje och dynamiskt förlängd sidolinje som ger en elegant övergång till bilens bakparti som är robust och stilrent. De svarta detaljerna på sidan indikerar bilens hjärta – högvoltsbatteriet.

Progressiv interiördesign.

Audi Q6 e-tron kommer med en elegant interiördesign med prydligt och stilrent placerade knappar och reglage. Designen sträcker sig allt från dörrsidan till instrumentpanelen och hela vägen till mittkonsolen. Interiören är smakfullt inredd med högkvalitativa material, där dessutom innertaket och sätena innehåller återvunnet material. Audi Q6 e-tron är designad med hållbarhet i åtanke.

Uppkopplad med ögonen på vägen.

Upplev en sömlös acceleration med denna eldrivna allaroundbil. Den elektriska prestandan hjälps av förarassistanssystem och de olika körlägena. Den adaptiva luftfjädringen ger dig ännu bättre komfort och smidigare kördynamik. Med dynamiska köregenskaper som du enkelt ställer in med Audi drive select får du en bättre och anpassad upplevelse vid olika väglag. Audi Q6 e-tron är utrustad med adaptiv farthållare som gör körningen mer avslappnad – både i stan och vid längre resor. Dessutom får du en smidigare parkering tack vare Park Assist Plus.

SQ6 e-tron – ännu mer kraft.

Med 490 hk och en acceleration (0-100 km) på 4,4 sekunder utmärker Audi SQ6 e-tron sig med imponerande köregenskaper tack vare den elektriska quattro-prestandan. Bilen innehåller samma standardutrustning som Q6 e-tron S line men kommer dessutom med adaptiv luftfjädring, OLED-bakljus, Komfortpaket pro och Adaptive cruise assist. Kom upp i en toppfart på 230 km/h och ta dig så långt som 591 km med ett enastående väggrepp och stabilitet. Bilens interiör kännetecknas med en sportig atmosfär där sätena fram är beklädda med Dinamica-mikrofiber/läderkombination med rombmönster tillsammans med sömmar i expressrött.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Audi, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrannt kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.