Din Bil
Din Bil

Audi Q8 e-tron

Elektrisk. Och utrustad med många underbara detaljer.

Audi e-tron har uppfyllt rollen som elbilspionjär. Det är hög tid att den inkluderas bland de andra Audi-modellerna också med ett namn. Nu som Audi Q8 e-tron.

Mångfacetterad körglädje

Kliv in och upplev den nästa helt tysta accelerationen hos elmotorerna. quattro-fyrhjulsdriften gör att Q8 e-tron uppträder stabilt på vägen. Njut av förbättrade köregenskaper tack vare luftfjädringen och ett antal assistanssystem. Boka provkörning av en Audi och känn skillnaden.

480 hk

Effekt upp till (300 kW)

5,6 sekunder

Acceleration (0-100 km/h)

58 mil

Räckvidd upp till 

Banbrytande design

Audi Q8 e-tron ligger i framkant. Nya designdetaljer gör att bilen sticker ut från mängden.Till exempel genom Audiringarna i 2D-look och den nya fronten med Singeframe projection light (tillval). Det sitter i detaljerna. Det ljusingraverade namnet i B-stolpen och den nya designen på Audiringarna är ett uttryck för vårt ständigt levande designspråk. De röda bromsoken bidrar till sportigheten hos de 21-tums, svarta metallic Audi Sport-fälgarna i femekersdesign.

Sofistikerad interiördesign

Detaljrik interiör som är en fröjd för ögat. Kontrasterande röda sömmar på sätena, mittkonsolen, ratten och armstöden i dörrarna stärker det sportiga intrycket. Den röda kanten på säkerhetsbältena är särskilt iögonfallande. Noggranna materialval, hög kvalitetskänsla och avancerade digitala funktioner gör varje resa i en Audi Q8 e-tron till en premiumupplevelse.

Bra grepp och stabilitet

Den helt elektriska quattro-fyrhjulsdriften anpassar sig praktiskt taget efter vilken körsituation som helst. Snabbt, precist och alltid med bra grepp på vägen. Det beror på att elmotorernas effekt kan fördelas mellan hjulen på bara några få millisekunder så att kraften alltid finns där den behövs mest.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Audi, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrannt kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.