Din Bil
Din Bil

Däck och Fälg

Premiumdäck. För din CUPRA.

Vi arbetar med de största däcktillverkarna för att kunna erbjuda de bästa däcken och förutsättningarna för din CUPRA. Med däck speciellt framtagna för dig bil får du den optimala körupplevelsen och värnar om miljön.

Vi kan däck och vet vilka däck som passar din CUPRA. Vi erbjuder premiumdäck från Nokian, Goodyear och Continental.

Prata med oss när det är dags för nya däck

Vi vet vad som passar din bil. Vi har ett brett utbud av såväl originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners. Om du har frågor eller önskar prisuppgift kontaktar du oss via telefon eller online.

Däckförfrågan

Vi hjälper dig med hjulen på din bil

Våra däckverkstäder säkerställer genom däckskifte, hjulinställning- och balansering och förvaring att du är redo för alla väder och underlag.

Bild för information om Hjulskifte

Hjulskifte

När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck erbjuder vi komplett service. Våra servicetekniker monterar hjulen och kontrollerar därefter dina däck och fälgar för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet när du rullar ut från verkstaden.

Bild för information om Däckhotell

Däckhotell

För att spara plats hemma och veta att dina däck förvaras i rätt förhållanden för bästa möjliga hållbarhet kan du boka plats på vårt däckhotell

Bild för information om Hjulinställning

Hjulinställning

Med rätt hjulinställning får du en stabil körupplevelse, med minskat däckslitage och lägre bränsleförbrukning. 

Bild för information om Hjulbalansering

Hjulbalansering

Vibrerar ratten när du kör? Boka hjulbalansering där viktskillnader mäts upp med en balanseringsmaskin, genom att balanseringsvikter placeras ut runt hjulet. Då försvinner den obalans som annars får det att hoppa eller vibrera i sidled.

Boka verkstadstid för däckarbete

Boka hjulskifte, däckhotell, hjulinställning eller annat verkstadsarbete.

Boka verkstadstid