Din Bil
Din Bil

Vi köper din bil

En trygg affär. För dig och din CUPRA.

När du vill sälja din bil hjälper vi dig genom hela processen. Vi köper och byter in alla bilar, oavsett ålder eller miltal och erbjuder alltid kostnadsfri värdering.

Snabbt och smidigt

Genom personlig kontakt från oss på Din Bil, och hjälp med allt pappersarbete, behöver det inte vara svårt att sälja eller byta in din nuvarande bil. 

Värdering av din bil

Vi värderar,din bil utifrån hur många mil den har gått, nivå på extrautrustning, bilens skick och aktuellt marknadsläge. Värderingen är helt kostnadsfri. Dessutom ser vi över bilens fordons- och besiktningshistorik. För din bekvämlighet kan du själv välja mellan att värdera din bil online eller genom ett besök hos din närmaste Din Bil CUPRA-återförsäljare.

Så här går det till när du säljer din bil till oss

Kontakta oss

Kontakta oss genom formuläret nedan eller boka tid för värdering hos din närmaste anläggning för en personlig värdering på plats.

Bedömning

Vi bedömer bilens skick utifrån en noggrann kontroll där vi tittar på bilens allmänna skick, kondition och säkerhet. Värderingen är kostnadsfri och alla tester ingår i processen.

Prisförslag

Efter bedömningen återkommer vi med ett prisförslag direkt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en bekväm upplevelse för dig som bilägare.

Nästa steg

Som Sveriges största bilåterförsäljare kan vi hjälpa dig vidare om du letar efter en ny bil. Vi erbjuder komplett service för hela ditt bilägande.

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi återkommer med ett prisförslag inom 60 minuter.

Online-värdering av din bil

Registreringsnummer

Prisförslag inom 60 minuter

Vår ambition är att återkomma med ett prisförslag inom 60 minuter, vid värdering online under ordinarie öppettider. Du kan också kontakta din närmaste Din Bil CUPRA-anläggning för att boka en personlig värdering på plats.

Vanliga frågor och svar

För att få bilen värderad behöver den genomgå ett test som tar ca 60 min. Du kan också få en preliminär prisuppskattning innan ett test, med reservation för att priset kan justeras efter genomgått test.

Erbjudandet är giltigt i 7 dagar efter värdering.

Gärna men inte nödvändigt, du behöver dock städa ur bilen och tömma den på skräp innan inlämning. Tänk på att en välvårdad bil värderas högre.

Nej. Vi rekondar bilen.

Ja alla nycklar, sommar- och vinterdäck samt extrarustning behöver vara med.