Din Bil
Din Bil

Din Bil Serviceavtal

Service för en fast månadskostnad. För din CUPRA.

För ett enklare bilägande erbjuder vi serviceavtal, som innefattar komplett service av din CUPRA för en fast månadskostnad. Det innebär att du betalar samma avgift under hela avtalsperioden och inte behöver tänka på eventuella prishöjningar.


Vid service tas din bil om hand av specialutbildade servicetekniker med instrument, uppdateringar och originaldelar speciellt framtagna för din CUPRA.

Fast månadsbetalning

Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna för din bil.

CUPRA Originaldelar

Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med CUPRA Originaldelar.

Originalservice

Med CUPRA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din CUPRA.

Bild för information om Originaldelar

Originaldelar

Vi ersätter alltid slitna eller skadade delar med CUPRA Originaldelar och har de rätta verktygen och specialkunskaperna för att ta hand om just din bil. Genom vårt avtal är du är alltid säkrad för eventuella prisjusteringar på de oljor och reservdelar som åtgår.

Bild för information om Teknisk uppdatering

Teknisk uppdatering

Vi utför inte bara underhållsservice och reparationer utan tar också hand om garantireparationer och tekniska uppdateringar från fabrik av både mjukvara och hårdvara i din bil.

Bild för information om Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgaranti

När du gjort din CUPRA Originalservice med eventuella tilläggsarbeten, får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Det innebär att du aldrig blir stående med din CUPRA. Skulle något hända får du hjälp på plats – när som helst på dygnet, var du än befinner dig i Europa.

Bild för information om Dokumenterad service

Dokumenterad service

Vi sätter en ”stämpel” i den digitala serviceboken. Att låta en auktoriserad verkstad utföra servicen är värdefullt den dag du ska sälja bilen. Dessutom är regelbunden service en nödvändighet för att din CUPRA ska bibehålla sina goda köregenskaper och sin långa livslängd.

Ska du köpa bil?

Serviceavtal i samband med ditt bilköp.

Vi erbjuder Serviceavtal i samband med köp av ny eller begagnad bil. Låt våra erfarna säljare berätta mer.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Serviceavtal

Vad ingår?

All service i enlighet med den serviceplan CUPRA utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan, till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid reparationer så tillkommer kostnader för detta, men vi löser det vid ett och samma besök.