Din Bil
Din Bil

Våra servicepaket

Din CUPRA. Din trygghet.

Vi erbjuder kompletta och prisvärda servicepaket anpassade för just din bil, oavsett om den är ny eller av en äldre modell, alltid med CUPRA originaldelar. Regelbundet underhåll, för kvalitet som varar.

CUPRA Originalservice

Vid CUPRA Originalservice ser våra mekaniker till att din bil får service av högsta kvalitet. I din auktoriserade CUPRA Serviceverkstad har våra specialutbildade servicemekaniker full koll på din bil och använder endast CUPRA Originaldelar och specialverktyg, för att säkerställa din bils originalskick – för tryggare körupplevelser och ett högre andrahandsvärde.


I samband med servicen uppdateras, vid behov, programvaran i bilen och din CUPRA Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt, utan extra kostnad.


Läs mer om Originalservice.

CUPRA Originalservice 4+

Om din CUPRA är över fyra år gammal erbjuder vi CUPRA Originalservice 4+. För ett lägre pris får du samma service och tjänster som en Originalservice, utförda av våra specialutbildade servicetekniker och med CUPRA Originaldelar.


Läs mer om Originalservice 4+.

Vår service

Lägre pris på service på äldre bilar

För årsmodeller från 2019

CUPRA Originaldelar

Specifikt utvecklade för att passa just din bil

Påfyllnad av Mobilitetsgaranti

Vid Basservice ingår Vägassistans

En “stämpel” i bilens digitala servicehistorik

Uppdatering av bilens programvara

Vid behov

Underhåll av specialutbildade servicetekniker

Full inblick i din bil

sidopuff-bild

Dags för service?

Boka tid och se ditt pris direkt

Din CUPRA vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade CUPRA-verkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.