Din Bil
Din Bil

Packa och lasta

Smidig packning. För alla dina resor.

 Oavsett var du reser, ska det vara lätt att packa med allting som behövs. Vi har de rätta tillbehören för alla dina äventyr.

Lasthållare ǀ Takboxar ǀ Cykelhållare ǀ Skidhållare ǀ Packväskor ǀ Dragkrok ǀ Kajakhållare 

Bild för artikel CUPRA Originallasthållare

CUPRA Originallasthållare

Våra lasthållare utgör den robusta ryggraden för allt du planerar att transportera på taket av din CUPRA. Vare sig det är en praktisk takbox, cykelställ eller skidhållare. Oavsett modell, med eller utan takreling, erbjuder CUPRA Original lasthållare en mängd olika alternativ. Lasthållare är låsbara för ökad säkerhet och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa maximal funktion, slitstyrka och aerodynamik.

Bild för artikel Takboxar

Takboxar

Vi samarbetar med de främsta takboxleverantörer och erbjuder snygga, användarvänliga och rymliga takboxar för alla slags behov. Takboxarna är lättmonterade och smarta lås- och öppningsfunktioner för maximal i- och urlastning. Hitta din takbox i vår tillbehörskatalog.

Bild för artikel Cykelhållare

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen kan du ta cyklarna med dig vart du vill – snabbt, enkelt och säkert. Cykelhållare finns i olika varianter och kan monteras på taket, dragkroken eller bakluckan. 

Bild för artikel Dragkrok

Dragkrok

Med en dragkrok öppnas en helt ny värld av möjligheter. Beroende på din modell har du valet mellan en fast, infällbar eller avtagbar dragkrok. Med dragkrok har du möjlighet att koppla allt från släpvagnar och cykelhållare till husvagn.