Din Bil
Din Bil

CUPRA - mer än ett bilmärke

Ditt liv. Din CUPRA.

CUPRA är det senaste bilmärket inom Volkswagengruppen och har sitt ursprung i en av Europas mest tongivande städer, Barcelona. En okonventionell utmanare som förenar stimulerande design, elektrifiering och prestanda i syfte att inspirera världen.

Elbilar

Elektriska drivlinor erbjuder lägre utsläpp, lägre kostnader, svarsvillig acceleration från stillastående och en mer förfinad körupplevelse.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Möjlighet till eldrift tack vare ett batteri på 10-15 kWh

Laddhybrider

Ladda hemma eller vid en laddningsstation för en räckvidd helt på el på upp till 55-60 km, eller växla över till bensindrift för en total räckvidd på mer än 245 km tills batteriet är fulladdat igen. Få tillgång till ren eldrift på kortare resor och när du pendlar, och till den fulla räckvidden i hybridläget på längre resor.

Fler modeller

Vi har en CUPRA för alla

Hos oss hittar du ett stort urval av drivlinor - alla med 100% CUPRA DNA. Bensin, el eller plug-in hybriddrift - valet är ditt.

sidopuff-bild

Ny eller begagnad CUPRA. Rätt bil för dig och dina behov.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad CUPRA har vi på Din Bil ett brett urval att välja mellan. Du kan byta in din gamla bil, eller ta del av våra olika finansieringsalternativ så som CUPRA Privatleasing och CUPRA Choice billån för ett smidigt bilägande. 

sidopuff-bild

Hållbara val i vardagen

Laddning

Du laddar enkelt din elbil hemma eller på laddstationer ute på vägarna. När du köper en CUPRA elbil eller laddhybrid från oss på Din Bil erbjuder vi alltid köp av laddbox och heminstallation av elbilsladdare. Du kan också välja att bli laddningskund och få tillgång till hundratals laddningsstationer runt om i Sverige.

Bild för artikel Boka provkörning

Boka provkörning

Boka provkörning av en CUPRA och känn skillnaden. Våra CUPRA Masters hjälper dig att hitta rätt modell för dina behov.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om en specifik modell? Välkommen att kontakta ditt närmaste CUPRA Garage så hjälper vi dig.

Bild för artikel Vi köper din bil

Vi köper din bil

Sälj eller byt in din bil hos oss. Vi köper och byter in alla bilar, oavsett ålder eller miltal och erbjuder alltid kostnadsfri värdering. Under ordinarie öppettider återkommer vi med ett prisförslag inom 60 minuter.

Senast inkomna bilar