Din Bil
Din Bil

CUPRA Approved

Begagnade bilar att lita på. Din nästan nya CUPRA.

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp, därför ingår det en rad förmåner när du köper en CUPRA Approved-certifierad bil.

Noggrant kvalitetstestade bilar.

CUPRA Approved

CUPRA Approved är ett program från Volkswagengruppen som passar utmärkt för dig som vill köpa en begagnad bil med garanti och flera andra förmåner. Alla bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. För att en begagnad bil ska bli CUPRA Approved-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll av 122 punkter. Ett kvitto på att bilen är i bästa skick.

sidopuff-bild

Det här ingår

Ett års omfattande garanti

Kvalitetskontroll på 122 punkter

Finansierings- och leasinglösningar

Ersättningsbil

Bytesrätt

Inbyte om du vill byta ut din nuvarande bil

Begagnad CUPRA som är:

max fem år eller har körts upp till 100 000 km.

Omfattande garanti på interiör och exteriör Vår garanti innefattar slitage på vissa delar av interiören och exteriören, bland annat trösklar och sätesklädsel. Omfattande garanti på avgassystem Garantin omfattar vissa delar av bilens avgassystem, bland annat katalysator och dieselpartikelfilter.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Begagnad CUPRA som är:

sex till åtta år eller har körts upp till 150 000 km

Omfattande garanti på motor och växellåda Garantin omfattar fel på viktiga motordelar, så som bränslepump och komponenter till växellåda. Omfattande garanti på luftkonditionering Garantin omfattar bilens luftkonditioneringssystem, bland annat kondensator, fläkt, förångare och kompressor.

Begagnade bilar

Alltid hög kvalitet

Vi erbjuder även begagnade bilar som inte ingår i CUPRA Approved, som genomgått omfattande kvalitetskontroller och uppfyller alla krav utifrån våra standarder.

sidopuff-bild