Vårt erbjudande.

Alltid hos Din Bil

Förmåner

Din Bil är så mycket mer än bara bilar. Vi representerar enastående produkter och tjänster och därför är det en självklarhet för oss att våra medarbetare ska känna trygghet, våga utmanas och vilja utvecklas över tid. Genom förmånliga medarbetarerbjudanden och kompetensutveckling vill vi skapa en attraktiv arbetsplats för dig som jobbar hos oss.

Kollektivavtal och försäkringar

Som medarbetare på Din Bil omfattas du av svenska kollektivavtal. Kollektivavtalet är ett skriftligt avtal mellan en arbetsgivarorganisation (Transportföretagen) och en arbetstagarorganisation. Vi ser också till att du är försäkrad under den tid du arbetar samt vid resa till och från arbetsplatsen. Du har också möjlighet att teckna en frivillig gruppförsäkring för dig som medarbetare och dina familjemedlemmar.

Karriärmöjligheter

Inom Volkswagenkoncernen finns det många olika karriärvägar. Genom interna rekryteringar och utbildningar, såväl inom Din Bil som inom koncernen, har du goda möjligheter att utvecklas genom att ta dig an nya roller och prova nya arbetsområden. Volkswagenkoncernen finns i hela världen, vilket även öppnar möjligheter för en internationell karriär.

Utbildningar

Att arbeta med kända varumärken kräver kompetenta medarbetare och för att säkerställa detta finns utarbetade utbildningsprogram och kunskapskrav från respektive varumärke och verksamhetsområde.

Pension och föräldralön

I enlighet med de kollektivavtal som Din Bil har så avsätts pengar till din pension. Är du föräldraledig kan du få föräldralön. Din Bil har som policy att underlätta för alla medarbetare att kunna förena föräldraskap och arbete.

Personalrabatter

Som medarbetare på Din Bil erbjuds du förmånliga priser på ett urval av koncernens produkter och tjänster. Vi har även en rad samarbetspartner som ger dig som medarbetare förmånliga priser även utöver våra egna produkter och tjänster. Du har även möjlighet att teckna personalbilsavtal.

Hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag

Vi genomför regelbundna hälsoundersökningar och erbjuder kostnadsfri årlig influensavaccination för dig som arbetar hos oss. Medarbetare på Din Bil erbjuds också ett generöst friskvårdsbidrag. Du kan använda friskvårdsbidraget vid uppvisande av kvitto för aktiviteter som är godkända som skattefri friskvårdsaktivitet.