Din Bil
Din Bil

SEAT for business

Ditt företag. Dina kollegor.

Oavsett storleken på ditt företag hjälper vi dig att hitta en lösning som passar din organisation, för att alla anställda ska kunna färdas tryggt och hållbart på vägarna. Med en tjänstebil från SEAT får du ett smidigt leasingupplägg med förmånlig finansiering och tillvalstjänster som passar ditt företags behov.

SEAT for Business

Fleetbilar som tar dig framåt

Våra erbjudanden passar för företag oavsett storlek. Den förmånliga SEAT for Business-paketeringen är optimal för er med vagnpark upp till 10 bilar. Har ni fler bilar i er flotta så hjälper vi till att anpassa avtal och tillval för att det ska vara enkelt för era förare att köra en SEAT.

Företagsleasing

SEAT Business Lease

Med SEAT Business Lease får du ett enkelt och förmånligt bilinnehav. Företagets bilutgifter för leasing, serviceavtal, bilförsäkring och drivmedel samlat på en och samma faktura. Ett attraktivt helhetserbjudande till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

Förmånligt & enkelt

Smidigt bilinnehav för ditt företag

Garanterat restvärde

Ingen kontantinsats

Allt på en faktura

En betalning per månad

Attraktivt helhetserbjudande

Kombinera med SEAT Serviceavtal och Försäkring

Din personliga företagspartner

Din Bil Fleet

Du hittar Fleet-organisationen i stora delar av Sverige, från Malmö till Gävle. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig på vägen till rätt bilar för ditt företag, genom personlig rådgivning och kunskap om marknaden. Hör av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att möta organisationens miljömål och reducera företagets leasingkostnader - samtidigt som ni färdas i marknadens säkraste bilar.

Företagsbil, tjänstebil eller förmånsbil?

Hur skiljer de sig åt egentligen och vad är bäst för just ditt företag?  Vi vet att frågorna kan vara många och finns här för att svara på dina funderingar kring företagets bilägande.

Bild för artikel Företagserbjudanden

Företagserbjudanden

Lösningar för din framgångsresa.

Stor eller liten. Offentlig eller komersiell sektor. 

Här hittar du våra företagserbjudanden.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen oavsett finansieringsform. 

Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med SEAT originaldelar.