Din Bil
Din Bil

Våra servicepaket

Din SEAT. Din trygghet.

För att din SEAT ska hålla i många år framöver har vi tagit fram prisvärda servicepaket för nya och äldre SEAT-modeller. Ju äldre din bil är, desto billigare service kan vi erbjuda. Vi använder oss alltid av SEAT originaldelar för att bibehålla din bils kvalitet. För säkrare körning och ett högre andrahandsvärde. 

SEAT Originalservice

I vår Originalservice får din SEAT service anpassad för just din modell. All service utförs av våra specialutbildade servicetekniker, som alltid använder SEAT Originaldelar och verktyg, för att säkerställa att din bil hålls i originalskick. För tryggare körning och ett högre andrahandsvärde.


Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara och din SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt, utan extra kostnad.


Läs mer om SEAT Originalservice.

SEAT Originalservice 4+

Är din SEAT över fyra år gammal erbjuder vi SEAT Originalservice 4+, vilket är samma service som en Originalservice - till ett lägre pris. Som alltid använder vi endast SEAT originaldelar, för fortsatt hög kvalitet på din bil.

 

För årsmodeller från 2017-2020.


Läs mer om Originalservice 4+.

SEAT Originalservice 8+

För SEAT äldre än åtta år kan du som ägare välja mellan SEAT Originalservice 8+ eller SEAT Basservice. SEAT Originalservice 8+ innefattar samma service och moment som en Originalservice, till ett mycket lägre pris.

 

För årsmodell 2016 och tidigare.


Läs mer om Originalservice 8+.


SEAT Basservice

Vårt billigaste alternativ för äldre bilar är SEAT Basservice, en service av lika hög kvalitet som vår Originalservice, med färre åtgärdspunkter. Servicen utförs alltid med SEAT Originaldelar och till ett fast pris: 1.995 kr. Vid behov uppdaterar vi bilens programvara, och Vägassistans i 12 månader ingår. Ett prisvärt alternativ för att du och din bil ska kunna uppleva många fler år tillsammans.


Läs mer om Basservice.

Vår service

Lägre pris på service på äldre bilar

För årsmodeller från 2019

SEAT originaldelar

Specifikt utvecklade för att passa just din bil

Påfyllnad av Mobilitetsgaranti

Vid Basservice ingår Vägassistans

En “stämpel” i bilens digitala servicehistorik

Uppdatering av bilens programvara

Vid behov

Underhåll av specialutbildade servicetekniker

Full inblick i din bil

Dags för service?

Boka tid och se ditt pris direkt

Din SEAT vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade SEAT-verkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.