Din Bil
Din Bil

Škoda Business Lease

Ditt företag. Dina kollegor.

Vi hjälper ditt företag och organisation att hitta den bästa mobilitetslösningen. Genom att leasa din företagsbil med Škoda Business Lease får du allt du behöver samlat i ett paket. Det är helt enkelt ett förmånligt och enkelt sätt att ha en bil på. 

Škoda Business Lease

Företagsbilar för alla organisationer

Škoda Business Lease erbjuder dig ett förmånligt och enkelt bilinnehav. Det är inga krav på insats och du får ett garanterat restvärde som ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till ny bil oftare.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Škoda Företagsleasing

Som att långtidshyra

Vi erbjuder enkla lösningar för alla företag. Vill du ha ett förmånligt och enkelt sätt att ha företagsbil på? Då är det här det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera dina företagsbilar. Det smidigaste av allt är att du får allt du behöver för tjänstebilen samlat i ett paket.

Förmånligt & enkelt

Smidigt bilinnehav för ditt företag

Garanterat restvärde

Ingen kontantinsats

Allt på en faktura

En betalning per månad

Attraktivt helhetserbjudande

Kombinera med Škoda Försäkring och Serviceavtal

Din personliga företagspartner

Din Bil Fleet

Fleet-organisationen finns i stora delar av Sverige. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig att hitta unika möjligheter. Genom stor kunskap om marknaden och personlig rådgivning erbjuds rätt bilar och lösningar till ditt företag. Via vår Fleet-organisation kan ni få hjälp inom miljö, säkerhet, finansiering och utformning av bilpolicy. Hör av dig till oss för att hitta rätt bilar till dina anställda.

sidopuff-bild

Företagsbil, tjänstebil eller förmånsbil?

Hur skiljer de sig åt egentligen och vad är bäst för just ditt företag?  Vi vet att frågorna kan vara många och finns här för att svara på dina funderingar kring företagets bilägande.

Bild för artikel Företagserbjudanden

Företagserbjudanden

Välj en Škoda som nästa företagsbil och utforska världen med Škoda. Här hittar du våra förmånliga företagserbjudanden.  

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Löpande service och uppdatering av bilens mjukvaror. All service utförs av specialutbildade mekaniker på våra auktoriserade Škoda-verkstäder.