Din Bil
Din Bil

Däck och Fälg

Premiumdäck för Škoda. En god investering.

När du väljer rätt däck för din bil och våra svenska väglag ger det en större trygghet i trafiken, samtidigt som du värnar om miljön. Vi samarbetar med de ledande däcktillverkarna för att kunna erbjuda premiumdäck, speciellt framtagna för din Škoda.

Vi kan däck och vet vilka däck som passar din Škoda. Vi erbjuder premiumdäck från Nokian, Goodyear och Continental.

Prata med oss när det är dags för nya däck

Vi vet vad som passar din bil. Vi har ett brett utbud av såväl originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners. Om du har frågor eller önskar prisuppgift kontaktar du oss via telefon eller online.

Däckförfrågan

Däckfinansiering

Dela upp köpet

Med Škoda Kortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta och avgifter. Du får dessutom poäng på alla dina inköp – var och vad du än handlar.

Vi hjälper dig med hjulen på din bil

Våra däckverkstäder säkerställer genom däckskifte, hjulinställning- och balansering och förvaring att du är redo för alla väder och underlag.

Bild för information om Hjulskifte

Hjulskifte

När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck erbjuder vi komplett service. Våra servicetekniker monterar hjulen och kontrollerar därefter dina däck och fälgar för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet när du rullar ut från verkstaden.

Bild för information om Däckhotell

Däckhotell

För att spara plats hemma och veta att dina däck förvaras i rätt förhållanden för bästa möjliga hållbarhet kan du boka plats på vårt däckhotell

Bild för information om Hjulinställning

Hjulinställning

Med rätt hjulinställning får du en stabil körupplevelse, med minskat däckslitage och lägre bränsleförbrukning. 

Bild för information om Hjulbalansering

Hjulbalansering

Vibrerar ratten när du kör? Boka hjulbalansering där viktskillnader mäts upp med en balanseringsmaskin, genom att balanseringsvikter placeras ut runt hjulet. Då försvinner den obalans som annars får det att hoppa eller vibrera i sidled.

Boka verkstadstid för däckarbete

Boka hjulskifte, däckhotell, hjulinställning eller annat verkstadsarbete.

Boka verkstadstid