Din Bil
Din Bil

Reservdelar

Din Škoda. Dina Originaldelar.

Med Škoda Originaldelar får du maximal funktion, kvalitet och livslängd på din bil. Våra reservdelar är speciellt framtagna för Škoda, ger tryggare körning och ett högre andrahandsvärde.

Originaldelar har alltid bäst funktion och livslängd. Du får bättre betalt för en Škoda i ursprungsskick och dessutom är prisskillnaden mellan original och alternativa reservdelar ofta mindre än vad många tror.


Se till att din bil förblir 100% Škoda.

Bild för information om Bromsar

Bromsar

Hör du missljud eller börjar din bil vibrera? Då kan det vara dags att byta bromsarna.

Bild för information om Kamrem

Kamrem

Kamremmen är monterad framtill på motorn och förbinder vevaxeln med kamaxeln. Går kamremmen sönder kan även den bästa motorn kollapsa.

Bild för information om Originalolja

Originalolja

Rätt olja är en flytande fordonskomponent som kompletterar din motor på bästa sätt, som både skyddar den och möjliggör bästa prestanda.

Bild för information om Filter

Filter

Vi har både luftfilter, allergifilter och pollenfilter. Gemensamt för alla är att de stoppar främmande partiklar och smuts. Det gör att innermiljön i bilen blir behaglig, nästan oavsett yttre förhållanden.

Škoda Bytesdelar

Bra för din plånbok, bra för miljön

Škoda Bytesdelar är prisvärda bytesdelar för din bil. Bytesdelarna är som nya, håller samma höga kvalitet och har samma exakta passform och långa livslängd som du förväntar dig av en originalprodukt från Škoda. Dessutom är den mer resurssnål och därmed bra för miljön. Skillnaden för dig är att en bytesdel har ett lägre pris - upp till 50% - än en nytillverkad originaldel.

Din bil. Din originaldel.

Vi hjälper dig att hitta den reservdel du söker.

96% av alla reservdelar som behövs till din bil har vi på lager för omgående leverans eller inom ett dygn. Resterande 4% beställs från fabriken och levereras inom tre till fyra dagar.

Reservdelsförfrågan