Din Bil
Din Bil

Våra servicepaket

Din Škoda. Din trygghet.

För att du och din Škoda ska få många år tillsammans har vi tagit fram servicepaket anpassade för just din bil. Oavsett om du har en ny eller äldre Škoda ser vi till att den får bästa möjliga service, till lågt pris, alltid med Škoda Originaldelar.


Vi ser till att din Škoda förblir 100 % Škoda.

Škoda Originalservice

Med Škoda Originalservice får du komplett service, utförd av våra specialutbildade servicetekniker. Tack vare att vi enbart använder Škoda Originaldelar och specialverktyg kan du känna dig trygg i att din bil hålls i originalskick - för en säkrare körupplevelse och ett fortsatt högt andrahandsvärde. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara och din Mobilitetsgaranti uppdateras automatiskt, utan extra kostnad.


Läs mer om Škoda Originalservice.

Škoda Originalservice 4+

Skoda Originalservice 4+ ger ett lägre pris på service för bilar som är över fyra år gamla. Servicen innefattar samma moment och tjänster som en Originalservice.

 

För årsmodeller från 2017-2020.


Läs mer om Originalservice 4+.

Škoda Originalservice 8+

För äldre Škoda-modeller, som är över åtta år gamla, erbjuder vi två prisvärda servicealternativ: Škoda Originalservice 8+ och Basservice. Med en Škoda Originalservice 8+ får du en komplett Originalservice, till ett mycket rabatterat pris

 

För årsmodell 2016 och tidigare.


Läs mer om Originalservice 8+.


Škoda Basservice

Vårt andra alternativ för äldre bilar är Škoda Basservice, en service av lika hög kvalitet som vår Originalservice, med färre åtgärdspunkter, till ett fast pris: 1.995 kr. Vid behov uppdaterar vi bilens programvara och Vägassistans i 12 månader ingår. Ett prisvärt alternativ för att du och din bil ska kunna uppleva många fler år tillsammans.


Läs mer om Basservice.

Vår service

Lägre pris på service på äldre bilar

För årsmodeller från 2019

Škoda originaldelar

Specifikt utvecklade för att passa just din bil

Påfyllnad av Mobilitetsgaranti

Vid Basservice ingår Vägassistans

En “stämpel” i bilens digitala servicehistorik

Uppdatering av bilens programvara

Vid behov

Underhåll av specialutbildade servicetekniker

Full inblick i din bil

Dags för service?

Boka tid och se ditt pris direkt

Din Škoda vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade Škoda verkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.