Din Bil
Din Bil

Packa och lasta

Tillbehör för packning. Allt för dina äventyr.

Med rätt transportlösningar behöver det inte vara svårt att packa för dina resor. Oavsett var du planerar att åka gör vi det lättare för dig att få med allt som du behöver.

Lasthållare ǀ Takboxar ǀ Cykelhållare ǀ Skidhållare ǀ Packväskor ǀ Dragkrok ǀ Kajakhållare 

Bild för artikel Škoda Originallasthållare

Škoda Originallasthållare

Våra lasthållare utgör den robusta ryggraden för allt du planerar att transportera på taket av din Škoda. Vare sig det är en praktisk takbox, cykelställ eller skidhållare. Oavsett modell, med eller utan takreling, erbjuder Škoda Original lasthållare en mängd olika alternativ. Lasthållare är låsbara för ökad säkerhet och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa maximal funktion, slitstyrka och aerodynamik.

Bild för artikel Takboxar

Takboxar

Vi samarbetar med de främsta takboxleverantörer och erbjuder snygga, användarvänliga och rymliga takboxar för alla slags behov. Takboxarna är lättmonterade och smarta lås- och öppningsfunktioner för maximal i- och urlastning. Hitta din takbox i vår tillbehörskatalog.

Bild för artikel Cykelhållare

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen kan du ta cyklarna med dig vart du vill – snabbt, enkelt och säkert. Vi har cykelhållare i olika varianter och kan monteras på taket, dragkroken eller bakluckan. 

Bild för artikel Dragkrok

Dragkrok

Med en dragkrok öppnas en helt ny värld av möjligheter. Beroende på din modell har du valet mellan en fast, infällbar eller avtagbar dragkrok. Med en dragkrok har du möjlighet att koppla allt från släpvagnar och cykelhållare till husvagn. 

Škoda Kortet VISA - poäng på allt

Dela upp kostnaden

Med vårt kundkort kan du dela upp din betalning på 12 månader utan ränta och avgifter. Du får även poäng på alla dina inköp.

sidopuff-bild