Din Bil
Din Bil

Utforska

Ditt liv. Din Škoda.

Vi är Sveriges största återförsäljare av Škoda. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av nya och begagnade bilar. Škoda är för dig som letar efter en bil med innovativ design och teknik i kombination med smarta lösningar.

Elbilar

Följ med på resan in i framtiden med Škodas elbilar. Våra elbilar på 100% el ger dig maximal komfort och minimala utsläpp. Förvänta dig minskade utsläpp, oändliga möjligheter och en roligare körupplevelse. Läs mer om våra populäraste modeller nedan eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Laddhybrider

Laddhybriden kombinerar en bensinmotor och elmotor för en bekväm körupplevelse med en lägre påverkan på klimatet, perfekt om du både pendlar och reser långt. Bilen slår automatiskt över från el till bensin när batteriet har laddat ur. Åk miljövänligt för vardagens kortare ärenden och låt förbränningsmotorn ta över när elen är slut. Smart och tryggt!

Alla modeller

En Škoda för dig

Förutom helt elektriska bilar och laddhybrider har vi ett brett modellprogram av Škoda. Vi erbjuder säkra och hållbara bilar med solid design och nya smarta lösningar.

Allt du behöver. För dig och din bil.

Letar du efter en bil som är säker, sportig, komfortabel, miljövänlig, lyxig? Listan kan göras lång. Škodas bilmodeller kommer i olika versioner och utrustningsnivåer. Oavsett önskemål så hjälper vi dig att hitta den bästa bilen för dig.

Smart och hållbart

Laddning

I samband med köp av elbil eller hybridbil erbjuder vi alltid köp av laddbox och installation av elbilsladdare. Vi erbjuder också marknadens bästa ladderbjudande med Škodas Powerpass-kort. Med detta kort kan du praktiskt taget ladda vart som helst och på ett smidigt sätt betala på offentliga laddningsstationer runt om i Sverige.

Bild för artikel Boka provkörning

Boka provkörning

Upplev innovativ design och teknik i kombination med smarta lösningar. Vi hjälper dig att hitta rätt bil för dig och dina behov.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar kring någon specifik modell eller något annat? Kontakta din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig.

Bild för artikel Vi köper din bil

Vi köper din bil

Sälj eller byt in din bil hos oss. Vi hjälper dig snabbt, smidigt och tryggt hela vägen. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering.

Senast inkomna bilar

Se alla bilar i lager