Din Bil
Din Bil

Škoda Plus Approved

Begagnade Škoda. Din nästan nya bil.

Vi erbjuder Sveriges största utbud av begagnade Škoda. Upptäck Škoda och ett positivt bilägande.

Begagnad Škoda

Din nya begagnade bil

Alla våra begagnade bilar är noggrant testade och levereras med upp till 1 års garanti. Med vårt kunnande i ryggen och din ”nya” begagnade Škoda i garaget är du kittad för ett verkligt positivt bilägnade.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Certifierade begagnade bilar

Škoda Plus Approved

Med Škoda Plus Approved får du 1 års garanti när du köper en begagnad bil hos oss. Den är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Bilen undersöks både invändigt och utvändigt och går igenom en omfattade kvalitetskontroll på 122 punkter. Vill du veta mer om Škoda Plus Approved?

Begagnad Škoda

Allt på samma faktura

Även när du köper en begagnad Škoda hjälper vi dig gärna med finansieringen via Škoda Billån. Kombinera detta med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal så får du allt på samma faktura. Bara en smidig månadsbetalning att hantera.

sidopuff-bild

Begagnad bil med nybilskänsla.

Utforska vårt utbud av begagnade bilar, med samma innovativa design och teknik som i en helt ny Škoda.

När du köper en begagnad Škoda hos oss på Din Bil får du samma funktion, design och prestanda som vid ett nybilsköp, till en lägre kostnad.

Våra servicetekniker är specialiserade på Škoda och ser till att alla bilar håller genomgående hög kvalitet - oavsett årsmodell.

Begagnade bilar i lager