Ditt liv. Din bil.

Det här är Din Bil.

Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi och Porsche. Med totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna är vi en av de största aktörerna i branschen. På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med köp och leasing av bil, finansiering, service, reparationer, lagning av vindrutor, däckhotell, hjulskiften, plåt- och lackskador samt tillbehör och reservdelar.  

Vi säljer inte bara en bil. Vi gör den lätt att leva med.

Vi hjälper dig att hitta rätt bil. Men det är bara början. Sedan kommer det allra viktigaste: själva livet med din bil. Det är därför vi ständigt arbetar med att förbättra alla delar av ditt bilägande, från köp och finansiering till trygghet, service och inbyte. Det ska vara enkelt för dig att boka tid för verkstadsbesök, du ska alltid få hjälp om det är något du behöver och vi ska stötta dig när du vill byta din bil mot något nytt, gammalt, mindre eller större. För till syvende och sist är det inte bara den entusiastiska bilförsäljaren om gör dig nöjd med ditt köp. Utan det faktum att vi gör din bil lätt att leva med.

Vi tror på glädjen och friheten i mobilitet.

Vår vision är att ge människor och samhälle möjligheten att återuppleva friheten med mobilitet. På Din Bil är vi alla en del av den visionen och vi strävar för att skapa en värld där bilar faktiskt bidrar till något bra i människors liv. Genom djup kunskap om några av världens starkaste varumärken, ett brett utbud av modeller och motoralternativ, finansieringslösningar, personlig service och relevanta tjänster ger vi människor möjlighet att hitta den allra bästa lösningen. Det är så vi skapar framtidens mobilitet, helt på dina villkor.

68
Försäljningsställen

2400
Anställda

24 miljarder
Omsättning i SEK 2023

67.000
Levererade bilar 2023

Vår historia.

1948

Scania Vabis AB börjar importera Volkswagen-bilar till Sverige.

1950

Etableras en retailverksamhet av Scania.

2002

Tyska Volkswagen AG blir ägare till Din Bil Göteborg AB, Din Bil Stockholm AB, Din Bil Syd AB samt den svenska importören Volkswagen.

2006

Din Bil Sverige AB bildas, med huvudkontor i Hammarby sjöstad, Stockholm.

2017

Din Bil Sverige AB säljs till Porsche Holding Salzburg GmbH.

2022

Din Bil, tillsammans med Scania Sverige AB, förvärvar Bilmetro AB. Din Bil driver personbilsaffären vidare.

Idag

Vi stärker därmed positionen som den största återförsäljaren på den svenska bilmarknaden.

Din Bils ledning

Din Bil Sverige AB Jens Wetterfors

Din Bil Stockholm Tobias Rückert

Din Bil Göteborg Håkan Bodeklint

Din Bil Syd        Slavo Veljkovic

Din Bil Gävleborg-Dalarna Andreas Strid

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG