Din Bil
Din Bil

Däck och Fälg

Premiumdäck och tillbehör. För din trygghet.

För att kunna erbjuda de bästa däcken på marknaden samarbetar vi med de största däcktillverkarna. När du köper däck och fälgar som är speciellt anpassade för din Volkswagen och underlaget på våra svenska vägar kan du känna dig trygg i att din investering gynnar dig, din bil och miljön.

Vi kan däck och vet vilka däck som passar din Volkswagen. Vi erbjuder premiumdäck från Nokian, Goodyear och Continental.

Prata med oss när det är dags för nya däck

Vi vet vad som passar din bil och har ett brett utbud av såväl originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners. Om du har frågor eller önskar prisuppgift kontaktar du oss via telefon eller online.

Däckförfrågan

Däckfinansiering

Dela upp köpet

Med Volkswagenkortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta och avgifter. Du får dessutom poäng på alla dina inköp – var och vad du än handlar.

Vi hjälper dig med hjulen på din bil

Våra däckverkstäder säkerställer genom däckskifte, hjulinställning- och balansering och förvaring att du är redo för alla väder och underlag.

Hjulskifte

När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck erbjuder vi komplett service. Våra servicetekniker monterar hjulen och kontrollerar därefter dina däck och fälgar för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet när du rullar ut från verkstaden.

Däckhotell

För att spara plats hemma och veta att dina däck förvaras i rätt förhållanden för bästa möjliga hållbarhet kan du boka plats på vårt däckhotell

Hjulinställning

Med rätt hjulinställning får du en stabil körupplevelse, med minskat däckslitage och lägre bränsleförbrukning. 

Hjulbalansering

Vibrerar ratten när du kör? Boka hjulbalansering där viktskillnader mäts upp med en balanseringsmaskin, genom att balanseringsvikter placeras ut runt hjulet. Då försvinner den obalans som annars får det att hoppa eller vibrera i sidled.

Boka verkstadstid för däckarbete

Boka hjulskifte, däckhotell, hjulinställning eller annat verkstadsarbete.

Boka verkstadstid