Din Bil
Din Bil

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Mer utrymme för elegans och bekvämlighet.

En praktisk bil behöver inte innebära att den inte samtidigt kan vara elegant. Designen på Arteon Shooting Brake talar sitt tydliga språk, där den breda kylargrillen och eleganta taklinjen är en del av den exklusiva designen, samtidigt som bagageutrymmet är imponerande stort.
sidopuff-bild

Omvandlad kraft.

Arteon Shooting Brake erbjuder TSI- och TDI-motor liksom e-hybrid-lösning för att få kraftfull prestanda men ändå låg förbrukning. Kombinationen av mindre cylindervolym med turboladdning och direktinsprutning skapar en jämn kraftöverföring. Med hjälp av Active Cylinder Management stängs vissa cylindrar av automatiskt så snart mindre kraft behövs. Den lugna, tysta gången är konstant. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

195 - 320 hk

Motoreffekt

2 200 kg

Dragvikt

230 km/h

Toppfart

Ett yttre som ger dig inre lugn.

Bakdelens uttrycksfulla design gör att Arteon Shooting Brake verkligen sticker ut i sin klass. Med ytterligare en nivå av individuell och stilfull särprägel till din Arteon, så är R-Line en del av standarden.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Inbjudande bekväm.

Den rymliga interiören välkomnar med lyxig bekvämlighet. Alla inställningar är anpassade till dina önskemål, medan harmoniska färger och material skapar en känsla av exklusivitet. Nya Arteon Shooting Brake R-Line erbjuds med standardklädseln i ArtVelour eller läderklädsel Nappa som tillval. Intrycket förhöjs ytterligare med dekorpaneler i aluminium eller trä. Interiörens genomtänkta formgivning kommer att skänka en känsla av välbehag under hela resan.

Alltid på.

Tack vare Streaming & Internet kan du njuta av din favoritmusik i din Arteon Shooting Brake. Logga bara in en gång med dina befintliga inloggningsuppgifter och få direkt tillgång via bilens infotainmentsystem utan att behöva använda någon extern enhet. Alla fördelarna med internetradio får du med tjänsten Webbradio – det kan inte bli enklare att söka efter och spela upp direktsändningar och podcasts. Med integrerad Wi-Fi hotspot får du och dina passagerare en internetuppkoppling som gör det möjligt att surfa på upp till åtta enheter.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild