Din Bil
Din Bil

Volkswagen ID.3

Ladda livet.

En av Sveriges mest populära elbilar är här på nytt. Nu uppdaterad, uppgraderad och laddad med egenskaper som snabbare och enklare laddning, högre kvalitetskänsla, automatisk parkering och mycket mer. Säkerheten är femstjärnig, räckvidden är lång och den är koldioxidneutral när den levereras.

Utvecklingen av ID.3

Många av de interiöra uppdateringarna kommer från förslag från våra kunder. Därför ger den nya interiören en bekvämare upplevelse, inte minst i form av mjuka beröringsytor runt om i kupén. Nya ID.3 erbjuder möjligheten att välja Plug and Charge, vilket gör laddningen ännu smidigare. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

426 km

Räckvidd på batteri (upp till)

150 kw

Motoreffekt 

7,4 sekunder

Acceleration 0-100 km/h

Även bra saker blir bättre

Stötfångare med uppdaterad design, nya spännande färger som Dark Olivine Green Metallic och sofistikerade detaljer på fronten ger den nya ID.3 en ny fräsch ”look”. Motorhuven har en skarpare profil och visar att även bra design alltid kan bli bättre. Till exempel med nydesignade bakljus med dynamiska blinkers som tillval. De innovativa IQ.LIGHT LED-matrisstrålkastarna (tillval) förhöjer intrycket.

Utrymmet gör dig positivt överraskad

Den nya ID.3 kombinerar rymlighet med kompakta mått. Det kännetecknande långa axelavståndet för elbilar kan ge större stabilitet och möjliggör samtidigt en interiör med intelligent design och enastående flexibilitet. ID.3 har bekväm plats för upp till 5 personer.Förutom rymligheten bidrar även ny finish på instrumentpanel och dörrklädsel till den trivsamma atmosfären i nya ID.3. Högre komfort och snyggare finish som gör att du att njuta av din resa.

Plug & Charge

Nya ID.3 erbjuder även möjligheten att välja Plug & Charge, vilket gör laddningen ännu smidigare. Om du kör till en Plug & Charge-ansluten laddstation behöver du bara sätta i sladden för att laddningen ska påbörjas. När du klar drar du bara ur laddkabeln och kör iväg. Betalning sker automatiskt. För att använda Plug & Charge-funktionen krävs ett laddningskontrakt från exempelvis We Charge.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.