Din Bil
Din Bil

Volkswagen ID.4

Ladda familjelivet.

Idén med familjesuven ID.4 är att den är helt elektrisk med alla fördelar det innebär – och samtidigt stor och praktisk nog att fungera i livet. Så välkommen att boka en laddad provkörning. Gärna med hela familjen.

Elektricitet som ger försprång

Kör bekvämt till kontoret på morgonen, träna på gymmet efter jobbet och åk sen direkt på en weekendresa med allt du behöver – inga problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil på en laddning.Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

210 kW

Effekt (286 hk)

180 km/h

Toppfart

6,7 sekunder

Acceleration 0-100 km/h

Utsökt funktionell form.

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara. Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

Rejäl rymlighet.

Interiören i nya ID.4 är genomtänkt utformad så att du och dina medpassagerare får ett imponerande utrymme. Rejält med benutrymme, en variabel mittkonsol och bekväma säten. På instrumentpanelen finns den centrala pekskärmen på upp till 30,5 cm (12") tillsammans med multifunktionsratten med touch-funktioner och vibration som ger återkoppling på kommandon. Interiörbelysningen i din valda färg understryker känslan av lounge, speciellt om du väljer till det stora panoramaglastaket.

Fullt med ström

Med We Charge kan du nu ladda din elbil på ett ännu mer avslappnat sätt. Hemma via den nätverksanslutna laddboxen och utmed vägen vid hundratusentals publika laddningsplatser i Europa, som du enkelt hittar i appen We Connect ID.. Laddningsavgifterna från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) är anpassade till dina individuella behov. Oavsett vilket avtal du väljer, så kommer laddningen att bli enklare för dig.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.