Din Bil
Din Bil

Volkswagen ID.5

Villa. Vovve. Volkswagen.

Tillökning i elektriska familjen: ID.5 är här. Men är det en suv? En coupé? En elbil? Javisst. Och en hel del till. Under den sportiga taklinjen är det gott om plats för både passagerare och bagage, säkerheten är femstjärnig, den uppdaterar sig online och räckvidden är generös.

Tillökning i elektriska familjen.

Nya ID.5 är helt eldriven, koldioxidneutral när den levereras och erbjuder smart, kraftfull elektrisk körning. Det mest utmärkande med nytillskottet i ID.-familjen är att den förenar funktion och utrymme med sportiga coupélinjer. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

210 kW

Effekt (286 hk)

180 km/h

Toppfart

6,7 sekunder

Acceleration 0-100 km/h

Effektivitet i elegant form.

Nya ID.5 imponerar med en futuristisk form som kombinerar styrkan hos en suv med den aerodynamiska karossen hos en coupé. Med möjlighet till trådlös uppdatering är den redo att verkligen omdefiniera vad en elbil innebär.

Rejäl rymlighet.

Den intelligent och generöst utformade interiören med öppna utrymmen ger dig mer frihet och plats för allt som är viktigt för dig. Ge din ID.5 mer personlighet. Välj mellan tio standardfärger (30 färger finns som tillval) och ge interiören en mjuk belysning.

Intelligent laddning

ID.5 ger dig styrkan hos en suv, elegant coupédesign och långsiktigt hållbar körupplevelse. Elektrisk mobilitet som inspirerar. Med ID. Charger får du en egen laddningsstation hemma. På morgonen stiger du in i en bil fulladdad med energi. Bilen laddar helt enkelt batterierna medan du sover.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.