Din Bil
Din Bil

Volkswagen ID.7

Framtiden ligger i räckvidden.

Volkswagen omdefinierar prestandan för elektrisk mobilitet med den nya helt elektriska ID.7. Den eleganta elbilen med premiumegenskaper ger lång räckvidd, snabb laddning, rejält med utrymme och smidig användning. ID.7 håller dessutom allra högst klass när det gäller säkerhet och har belönats med 5 stjärnor av Euro NCAP.
sidopuff-bild

Tillökning i elektriska familjen.

Den loungeliknande kupén är stor nog för hela familjen att trivas i och uppleva friheten. Blir barnen trötta där bak kan du dimma panoramaglastaket och låta dem sova lugnt. Då kommer ännu en frihetskänsla. Friheten som uppstår när det bara är du och vägen. Med en räckvidd upp till 61 mil kommer du långt. Välkommen till en helt ny laddad upplevelse. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

286 hk

Motoreffekt

180 km/h

Toppfart

6,5 sekunder

Acceleration 0-100 km/h

Funktion i sin mest perfekta form.

Den eleganta designen hos ID.7 kännetecknas av den aerodynamiskt utformade fronten och den sluttande taklinjen som påminner om en fastback. Luftintagen där fram leder den strömmande luften ner längs fordonets kaross till bakdelen. På så sätt bildar de en luftridå som lugnar luftflödet vid bilens sidor. Det sluttande taket på ID.7 bidrar till det mycket låga luftmotståndet (cW-värde på endast 0,237) – vilket garanterar lägre energiförbrukning och längre räckvidd.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Intelligent design av sätena.

Du får behagligt inneklimat i bilen, och bekväm sittkomfort i alla körsituationer tack vare dynamisk klimatreglering som finns som tillval. Sittdynan och ryggstödet kan värmas upp oberoende av varandra och tillsammans med den automatiska ventilationen av framsätena säkerställer de en smart fuktkontroll. Förutom det automatiska läget kan du välja mellan tre intelligenta klimatzoner: från varmt till torrt till svalt. Upplev total komfort som gör att du känner dig behaglig och fräsch även på långa resor.

Bekväm laddning.

Nu är det ännu bekvämare att ladda. Med Plug & Charge, den nya standarden för bekväm laddning, är det bara att köra fram till en Plug & Charge-laddningsstation och sätta in kabeln. Logga in, ladda, betala – allt sker automatiskt. Du kan fortsätta din resa utan stress.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild