Din Bil
Din Bil

Volkswagen ID. Buzz

En helt ny elektrisk familjebil.

En klassisk ikon i ett helt nyutvecklat elektriskt utförande – Möt den moderna folkabussen ID. Buzz! Med en minibuss från Volkswagen får du en riktigt rymlig och säker familjebil med generösa utrymmen för både passagerare och bagage. Med trivsam och lättskött interiör och en mängd uppkopplingsmöjligheter blir varje resa ett behagligt äventyr.
sidopuff-bild

Hållbar mobilitet över hela linjen.

Tillverkningen av nya ID. Buzz präglas av ett heltäckande hållbarhetskoncept. Den levereras som koldioxidneutral till kunden och kan köras lokalt utsläppsfri. Den förenar hållbarhet och komfort genom att materialen i interiören inte innehåller animaliska delar och att sätesklädsel och golvbeläggning tillverkas av återvunnet material. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

422 km

Maximal räckvidd

30 min

Laddar från 5% till 80%

5 st

Sittplatser

Design för en ny tid.

En hyllning till utseendet på den första folkabussen och samtidigt helt unik med sin framtidsfokuserade design. ID. Buzz uttrycksfulla design och moderna proportioner är kryddad med innovativ teknik. Tack vare det helt nydesignade konceptet med de bekvämt justerbara sätena erbjuder interiören mer utrymme och flexibilitet, medan den justerbara omgivande belysningen, med upp till 30 färger som tillval, ger en behaglig atmosfär. Med maximal rumslig upplevelse och nyskapande ljusdesign, imponerar nya ID. Buzz på många sätt.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

En ny nivå av rymlighet.

Nya ID. Buzz är en multifunktionell allroundbil – bland annat genom sin smidiga vändradie på cirka elva meter. Tack vare maximalt utnyttjande av utrymmet erbjuder det helt nyutvecklade och platsbesparande interiörkonceptet gott om benutrymme. Du har många möjligheter att variera hur du vill använda sätena, och även när bilen är fylld med passagerare får du plats med 1121 liters bagage bakom andra sätesraden.

Ladda batteriet – enkelt och funktionellt.

Med nya ID. Buzz kör du inte bara mer klimatmedvetet, du kan också vara mer flexibel. Den maximala laddningseffekten för snabbladdning (med likström) är upp till 170 kW, så batteriet kan laddas från 5 till 80 procent på bara 30 minuter på en snabbladdningsstation med tillräcklig laddningskapacitet.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild