Din Bil
Din Bil

Volkswagen T-Cross

Din följeslagare för vardag och fritid.

Inspirerande design, massor av utrymme med kompakta mått och avancerad teknik som ger mer bekvämlighet för både vardag och fritid. Nya T-Cross uppfyller dina förväntningar på en modern kompakt SUV.

Säkrare på vägen.

T-Cross är utrustad med en hel svit av säkerhetsdetaljer som tidigare var reserverade för betydligt större bilar. Det gör att T-Cross hör till de säkraste SUV:arna i sin klass. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

95 - 115 hk

Motoreffekt

1.281 l

Bagageutrymme (max. volym)

75 kg

Taklast, max.

En SUV med karaktär.

En kaross med tydlig karaktär, bred kylargrill och ökad markfrigång – nya T-Cross är något utöver det vanliga. Det här gäller även för den nya ”Grape Yellow”-lacken. En accentuerad linje löper från motorhuven till bakpartiet. Förkromade detaljer som stagen på kylargrillen eller kantlisten på strålkastarna (tillval) ger ytterligare accenter. En elegant ljuslist (tillval) löper mellan strålkastarna och Volkswagen-logotypen fram och bak. Ytterbackspegeln skapar en ljusprojektion på marken bredvid bilen och lyser upp området när du stiger in. Det iögonfallande yttre avrundas med ett underredsskydd i matt silver.

Mer flexibilitet. Fler alternativ.

Framsätena med hög sittposition i nya T-Cross ger bra sikt åt alla håll. T-Cross uppvisar ett imponerande förvandlingsnummer med sitt flexibla interiörkoncept: det flyttbara och fällbara baksätet ger mer förvaringsutrymme eller ökad sittkomfort vid behov. Dessutom kan passagerarsätets ryggstöd fällas ner helt, vilket ger ännu mer bagageutrymme. – praktiskt om du vill transportera skrymmande föremål som är upp till 2,4 m långa. Förvaringsfack och fickor, mugghållare och en mobiltelefonhållare i mittkonsolen är andra detaljer som underlättar i vardagen.

Mer än bara ettor och nollor.

Volkswagens utbud av anslutningsmöjligheter ger dig mer bekvämlighet och underhållning. Genom att ansluta din T-Cross till internet och din smarta mobiltelefon kan du komma fram till din destination på ett mer avslappnat sätt – det enda du fortfarande behöver göra är att köra.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.