Din Bil
Din Bil

Volkswagen T-Roc

En ny sorts självförtroende.

Med vässad design, högre kvalitetsnivå på invändiga material, elegantare interiör och förbättrad teknik utstrålar T-Roc stort självförtroende och framhäver sin starka personlighet.
sidopuff-bild

Säkrare på vägen.

T-Roc har ”Lane Assist” körfältsvarningssystem som standard. Nödbromssystemet ”Front Assist” är också alltid inkluderat, och det kan känna av fotgängare och fordon och automatiskt bromsa i en nödsituation för att minska följderna av olyckan. Eller i bästa fall helt undvika en kollision. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

150 - 300 hk

Motoreffekt

208 km/h

Toppfart

75 kg

Taklast, max.

Stark personlighet med nyfunnen charm.

Den vässade suv-designen på nya T-Roc blir en fond för din egen unika personlighet. Den blir extra tydlig genom designmässiga höjdpunkter som LED-strålkastare och kromlister som framhäver den sportiga fronten. För att låta T-Roc återspegla din egen karaktär kan du välja mellan åtta lackfärger.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Styrkan kommer inifrån.

Interiören i T-Roc välkomnar dig med högkvalitativ utrustning. En mjuk instrumentpanel med dekorativa sömmar höjer känslan av kvalitet hos den digitala förarplatsen. Klassiska mekaniska knappar har fått ge plats åt moderna, rörelsekänsliga ytor, till och med på multifunktionsratten som är standard för R-Line. Även sätena matchar den nya kvalitetsnivån, med exempelvis sätesklädsel ArtVelours för utrustningslinje Style.

Mer än bara ettor och nollor.

Med uppkoppling genom Volkswagen får du mer bekvämlighet, säkerhet och underhållning. Du får god hjälp på vägen och kan anlända till din destination mer avslappnad.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild