Din Bil
Din Bil

Volkswagen Taigo

Visar karaktär. Varje dag.

Taigo är ett sätt att få vardagen att lyfta lite extra – och helgen också för den delen. Det är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design.

Minst lika viktigt är att den smidigt hanterar såväl vägarna som dagens utmaningar. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.
sidopuff-bild

Det viktiga i fokus.

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8" (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25" (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar. Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

116 - 150 hk

Motoreffekt

196 km/h

Toppfart

75 kg

Taklast, max.

Verkligt uttrycksfull.

Taigo känns modern vid första anblicken. En elegant detalj är LED-ljuslisten som löper över hela fronten och binder ihop LED-matrixstrålkastarna som är ett tillval och IQ.LIGHT med Volkswagen-märket framtill. Dimljusen är integrerade i den rejäla stötfångaren. Den sluttande bakdelen av bilen med sina moderna bakre signaturljus lyfter fram den sportiga karaktären. Den mjuka karosslinjen förstärks av den smäckra bakbelysningen med sammanhållen ljuslist och avslutas med en distinkt överkant och bakspoiler. En bil för upptäckarglädje i vardagen.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Innovativt inbjudande.

Interiören hos Taigo välkomnar dig in i bilen med en instrumentpanel med ”soft touch” och du kan även välja till färgade dekorelement. Du får full kontroll på alla funktioner och det är tydligt att det handlar om en uppkopplad körupplevelse. Du laddar dina enheter enkelt, från olika platser i bilen. Multifunktionsratten som är standard är inte bara bekväm för att hantera bilen på vägen, utan ger också genvägar till många viktiga funktioner.

Mer än bara ettor och nollor.

Med Volkswagens uppkopplade tjänster får du tillgång till mer information och underhållning. Koppla upp din Taigo och ta hjälp av din smartphone för att underlätta din resa. Det enda du behöver fokusera på är att köra.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild