Din Bil
Din Bil

Volkswagen Tiguan

För livets alla resor. Nya Tiguan.

Livet är omväxlande och fullt av överraskningar. Nya Tiguan hjälper dig att ta dig an många utmaningar tack vare omfattande utrustning och innovativa funktioner. Nya Tiguan fascinerar med sin design med utmärkta aerodynamiska egenskaper som väcker känslor.
sidopuff-bild

För alla resor: nya Tiguan eHybrid.

Vardagskörning eller en spontan långresa? Med nya Tiguan eHybrid är du rustad för allt – tur och retur. Tack vare den senaste generationens TSI-motorer, tillsammans med en kraftfull elmotor, har Tiguan eHybrid en stark och effektiv drivlina som levereras i två olika utföranden. Båda drivlinorna har en elektrisk räckvidd på upp till 120 km (WLTP). Boka provkörning av en Volkswagen och känn skillnaden.

150 - 193 hk

Motoreffekt

1800 - 2300 kg

Dragvikt

210 km/h

Toppfart

Imponerande. Ur varje synvinkel.

Med sin sportiga och slående design lämnar nya Tiguan inget utrymme för tvivel: det här är en SUV som är redo för allt som vardagen för med sig. Den nya silhuetten kännetecknas av kraftfulla proportioner och dynamiska linjer. Värt att speciellt notera är den nyutvecklade fronten med IQ.LIGHT HD matrix-strålkastare (tillval) och bakdelen med LED-ljuslister. Ett urval av nya fälgar förhöjer utseendet. Kort sagt, nya Tiguan imponerar verkligen.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

Hoppa in och lämna vardagen bakom dig.

Nya Tiguan välkomnar dig på en helt ny nivå. Och då menar vi inte bara den högkvalitativa interiören, utan även multifunktionsratten med tryckknappar, mittkonsolen med nya funktioner, tillvalet navigationssystemet Discover Pro Max med 15 tum (38,1 cm) infotainment-skärm och den integrerade hållaren för surfplattor i mittarmstödet i den andra sätesraden. Och inte att förglömma stämningsbelysningen, som finns med upp till 30 färger som tillval, samt belysta dekorelement på instrumentpanelen och framdörrarna. Nya Tiguan representerar en framgångsrik vidareutveckling av suven som koncept.

Mer än bara ettor och nollor.

Volkswagens utbud av anslutningsmöjligheter ger dig mer bekvämlighet och underhållning. Genom att ansluta din Tiguan till Internet och din smarta mobiltelefon kan du ta dig till din destination på ett mer avslappnat sätt – det enda du fortfarande behöver göra är att köra.

Nya och begagnade bilar i lager

Upplev känslan i en helt ny Volkswagen, där varje detalj andas innovation och prestanda - utan leveranstid. Eller utforska våra noggrant kontrollerade begagnade modeller, som erbjuder samma solida kvalitetskänsla som en ny bil. Hitta din nästa bil här och låt körglädjen börja.

sidopuff-bild