Din Bil
Din Bil

Reservdelar

Volkswagen Originaldelar. Hög kvalitet som varar.

För att din Volkswagen ska behålla sitt värde och ge dig bästa möjliga upplevelse av ditt bilägande använder vi oss endast av Volkswagen Originaldelar. Reservdelar som är speciellt framtagna för din bil, för högre säkerhet, kvalitet och andrahandsvärde.

Originaldelar har alltid bäst funktion och livslängd. Du får bättre betalt för en Volkswagen i ursprungsskick och dessutom är prisskillnaden mellan original och alternativa reservdelar ofta mindre än vad många tror.

Med Originaldelar kommer din bil fortsätta vara 100 procent Volkswagen. Precis som det var tänkt.

Bromsar

Hör du missljud eller börjar din bil vibrera? Då kan det vara dags att byta bromsarna.

Kamrem

Kamremmen är monterad framtill på motorn och förbinder vevaxeln med kamaxeln. Går kamremmen sönder kan även den bästa motorn kollapsa.

Originalolja

Rätt olja är en flytande fordonskomponent som kompletterar din motor på bästa sätt, som både skyddar den och möjliggör bästa prestanda.

Filter

Vi har både luftfilter, allergifilter och pollenfilter. Gemensamt för alla är att de stoppar främmande partiklar och smuts. Det gör att innermiljön i bilen blir behaglig, nästan oavsett yttre förhållanden.

Volkswagen Bytesdelar

Bra för din plånbok, bra för miljön

Volkswagen Bytesdelar är prisvärda bytesdelar för din bil. Bytesdelarna är som nya, håller samma höga kvalitet och har samma passform och långa livslängd som du förväntar dig av en originalprodukt från Volkswagen. Dessutom är den mer resurssnål och därmed bra för miljön. Skillnaden för dig är att en bytesdel har ett lägre pris (upp till 40%) än en nytillverkad originaldel.

Håll din ögonsten i gott skick

Volkswagen Classic Parts

Vi erbjuder inte bara Originaldelar till våra nya modeller, utan även till våra äldre klassiska bilar. Självklart alltid med originalkvalitet. Har du en bil som är 15 år eller äldre? Då har vi reservdelarna till dig.

Din bil. Din originaldel.

Vi hjälper dig att hitta den reservdel du söker.
96% av alla reservdelar som behövs till din bil har vi på lager för omgående leverans eller inom ett dygn. Resterande 4% beställs från fabriken och levereras inom tre till fyra dagar.

Reservdelsförfrågan