Din Bil
Din Bil

Vi köper din bil

En trygg affär. För dig och din Volkswagen.

När du känner dig redo för någonting nytt hjälper vi dig att sälja din bil - oavsett märke, ålder och miltal. Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering och hjälper dig genom hela processen. Snabbt, smidigt och alltid med personlig kontakt. 

Din bil: Vi köper den

Det ska kännas tryggt att sälja din bil till oss. Vi stöttar dig genom alla steg, med personlig kontakt och komplett hjälp med det administrativa arbetet. 

Hur vi värderar din bil

Värderingen utförs av medarbetare i vår inköpsgrupp och baseras på hur långt din bil har gått, nivå på extrautrustning, bilens allmänna skick och aktuellt marknadsläge. Vi ser även över bilens fordons- och besiktningshistorik.

Så här går det till när du säljer din bil till oss

Kontakta oss

Kontakta oss genom formuläret nedan eller besök din närmaste anläggning för en personlig värdering på plats.

Bedömning

Vi bedömer bilens skick utifrån en noggrann kontroll och värderingen är helt kostnadsfri.

Prisförslag

Efter bedömningen återkommer vi med ett prisförslag direkt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en bekväm upplevelse för dig som bilägare.

Nästa steg

Som Sveriges största auktoriserade bilåterförsäljare kan vi hjälpa dig vidare om du letar efter en ny eller begagnad bil.

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi återkommer med ett prisförslag inom 60 minuter.

Online-värdering av din bil

Registreringsnummer

Värdering

Snabb återkoppling

Under ordinarie öppettider är vår målsättning att återkomma med ett prisförslag inom 60 minuter, vid värdering online. Du kan också kontakta din närmaste Din Bil Volkswagen-anläggning för en personlig värdering på plats.

Vanliga frågor och svar

För att få bilen värderad behöver den genomgå ett test som tar ca 60 min. Du kan också få en preliminär prisuppskattning innan ett test, med reservation för att priset kan justeras efter genomgått test.

Erbjudandet är giltigt i 7 dagar efter värdering.

Gärna men inte nödvändigt, du behöver dock städa ur bilen och tömma den på skräp innan inlämning. Tänk på att en välvårdad bil värderas högre.

Nej. Vi rekondar bilen.

Ja alla nycklar, sommar- och vinterdäck samt extrautrustning behöver vara med.