Din Bil
Din Bil

Våra servicepaket

Din Volkswagen. Din trygghet.

För att din bil ska hålla över tid erbjuder vi en rad specialanpassade servicealternativ, alltid med Volkswagen Originaldelar. För dig med en äldre bil har vi flera prisvärda och rabatterade erbjudanden, så som Originalservice 4+, 8+ och Basservice. Komplett service som gör din Volkswagen lätt att leva med.

Volkswagen Originalservice

Med Volkswagen Originalservice kan du vara säker på att din bil får bästa möjliga service, varje gång. Våra specialutbildade servicetekniker använder endast Volkswagen originaldelar och verktyg anpassade för din bil. Ett snabbt, enkelt och prisvärt alternativ för att säkerställa att din Volkswagen hålls i originalskick.

 

I samband med servicen uppdaterar vi, vid behov, även programvaran i din bil och fyller på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad.


Läs mer om Volkswagen Originalservice.

Volkswagen Originalservice 4+

För dig som har en Volkswagen som är över fyra år erbjuder vi Originalservice 4+. Servicen innefattar samma tjänster som en Originalservice, till ett lägre pris.

 

För årsmodeller från 2017-2020.


Läs mer om Originalservice 4+.

Volkswagen Originalservice 8+

Är din Volkswagen över åtta år erbjuder vi två alternativ: Originalservice 8+ eller Basservice. Med Originalservice 8+ får du samma service och tjänster som en Originalservice, till ett kraftigt rabatterat pris – alltid med Volkswagen originaldelar och utfört av specialutbildade servicetekniker.

 

För årsmodell 2016 och tidigare.


Läs mer om Originalservice 8+.

Volkswagen Basservice

Volkswagen Basservice är ett alternativ till Originalservice 8+, för dig som har en Volkswagen som är över åtta år. Paketet innefattar 12 servicepunkter till ett fast pris och utförs av våra servicetekniker, alltid med Volkswagen originaldelar.

I Basservice ingår Vägassistansförsäkring i 12 månader. För 1.995 kr säkerställer du att din bil hålls i originalskick – för ett högre andrahandsvärde och ökad trygghet i trafiken.


Läs mer om Basservice.

Vår service

Lägre pris på service på äldre bilar

För årsmodeller från 2020

Volkswagen Originaldelar

Specifikt utvecklade för att passa just din bil

Påfyllnad av Mobilitetsgaranti

Vid Basservice ingår Vägassistans

En “stämpel” i bilens digitala servicehistorik

Uppdatering av bilens programvara

Vid behov

Underhåll av specialutbildade servicetekniker

Full inblick i din bil

Dags för service?

Boka tid och se ditt pris direkt

Din Volkswagen vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade Volkswagenverkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade för just din bil.