Din Bil
Din Bil

Packa och lasta

Var förberedd för din resa

Med smarta transportlösningar- och system slipper du trolla för att få med dig allt som du och familjen behöver ha med er på resan.

Lasthållare ǀ Takboxar ǀ Cykelhållare ǀ Skidhållare ǀ Packväskor ǀ Dragkrok ǀ Kajakhållare 

Bild för artikel Volkswagen Originallasthållare

Volkswagen Originallasthållare

Våra lasthållare utgör den robusta ryggraden för allt du planerar att transportera på taket av din Volkswagen. Oavsett modell, med eller utan takreling, erbjuder Volkswagen Original lasthållare en mängd olika alternativ. Lasthållare är låsbara för ökad säkerhet och har genomgått tester för att säkerställa maximal funktion, slitstyrka och aerodynamik.

Bild för artikel Takboxar

Takboxar

Vi samarbetar med de främsta takboxleverantörerna och erbjuder snygga, användarvänliga och rymliga takboxar för alla slags behov. Takboxarna är lättmonterade och har smarta lås- och öppningsfunktioner för enkel i- och urlastning. Hitta din takbox i vår tillbehörskatalog.

Bild för artikel Cykelhållare

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen kan du ta cyklarna med dig vart du vill – snabbt, enkelt och säkert. Thules cykelhållare finns i olika varianter och kan monteras på taket, dragkroken eller bakluckan. 

Bild för artikel Dragkrok

Dragkrok

Med en dragkrok öppnas en ny värld av möjligheter. Beroende på din modell har du valet mellan en fast, infällbar eller avtagbar dragkrok. Dragkroken ger dig möjlighet att koppla allt från släpvagnar och cykelhållare till husvagn. 

Volkswagenkortet VISA - poäng på allt

Dela upp kostnaden

Med vårt kundkort kan du dela upp din betalning på 12 månader utan ränta och avgifter. Du får även poäng på alla dina inköp.