Din Bil
Din Bil

Komplett service. För din Audi.

Vi erbjuder serviceavtal och servicepaket, speciellt framtagna för Audi av alla årsmodeller. För att säkerställa bästa service till bästa pris har vi tagit fram Din Bil Prisgaranti, och vår originalservice blir billigare ju äldre din Audi är.

Auktoriserade Audiverkstäder ǀ Alltid Originaldelar ǀ Specialutbildade servicetekniker

Bild för artikel Våra servicepaket

Våra servicepaket

För att din bil ska hålla över tid erbjuder vi en rad specialanpassade servicealternativ, alltid med Audi Originaldelar. För dig med en äldre bil har vi flera prisvärda och rabatterade alternativ, så som Audi Originalservice 4+ och 8+.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Teckna Din Bil Serviceavtal till för enkelt och kostnadseffektivt underhåll av din bil. Genom en låg månadskostnad skyddar du dig själv och din bil från dyra överraskningar när servicelampan börjar lysa.

Bild för artikel Audi Originaldelar

Audi Originaldelar

För att din Audi ska behålla sitt värde och ge dig bästa möjliga upplevelse av ditt bilägande använder vi oss endast av Audi Originaldelar. Reservdelar som är speciellt framtagna för din bil - för högre säkerhet, kvalitet och andrahandsvärde.

Bild för artikel Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti ger extra trygghet vid service, reparation och däckköp. Vi känner din Audi utan och innan och garanterar alltid vårt pris mot andra auktoriserade Audi-verkstäder.

Dags för service?

Din Audi vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka tid. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade Audi-verkstäder är din bil alltid i trygga händer, med specialutbildade servicetekniker som vet vad den behöver. Vi använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

Onlinebokning

Smidiga sätt att lämna in din bil när det är dags för service:

Bild för information om 07:00 - 09:00

07:00 - 09:00

Du kommer mellan klockan 07.00-09.00. En servicerådgivare tar emot dig och ni kommer överens om när du vill ha bilen klar.

Bild för information om Dagen innan

Dagen innan

Du lämnar bilen mellan klockan 11.00-16.00 dagen innan.

Bild för information om Drop & Go

Drop & Go

Allt är klart innan du kommer! Du lämnar nyckeln, vi tar hand om resten.

Bild för information om Vänta kvar

Vänta kvar

Vi kommer överens om en tid så att du kan sitta kvar medan vi arbetar med din bil.

Din Bil Fasttrack

Självbetjäningsterminaler

Terminalerna levererar en säker och snabb incheckningsupplevelse och minimerar väntetiden vid inlämning och utlämning, så att du slipper vänta. Perfekt när du har bråttom eller om det är högt tryck i kundmottagningen.