Din Bil
Din Bil

Våra servicepaket

Din Audi. Din trygghet.

Vi erbjuder kompletta och prisvärda servicepaket anpassade för just din bil, oavsett om den är ny eller av en äldre modell, alltid med Audi originaldelar. Regelbundet underhåll, för kvalitet som varar.

Audi Originalservice

Vid Audi Originalservice ser våra mekaniker till att din bil får service av högsta kvalitet. I din auktoriserade Audi Serviceverkstad har våra specialutbildade servicemekaniker full koll på din bil och använder endast Audi originaldelar och specialverktyg, för att säkerställa din bils originalskick – för tryggare körupplevelser och ett högre andrahandsvärde.


I samband med servicen uppdateras, vid behov, programvaran i bilen och din Audi Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt, utan extra kostnad.


Läs mer om Originalservice.

Audi Originalservice 4+

Om din Audi är över fyra år gammal erbjuder vi Audi Originalservice 4+. För ett lägre pris får du samma service och tjänster som en Originalservice, utförda av våra specialutbildade servicetekniker och med Audi Originaldelar.

 

För årsmodeller från 2017-2020.


Läs mer om Originalservice 4+.

Audi Originalservice 8+

Men en Audi Originalservice 8+ får din äldre Audi en komplett service - till ett betydligt lägre pris. I likhet med våra andra paket för Originalservice görs allt underhåll av specialutbildade servicetekniker, alltid med Audi originaldelar. 

 

För årsmodell 2016 och tidigare.


Läs mer om Originalservice 8+.


Audi Basservice

Är din Audi från 2016 eller tidigare erbjuder vi Audi Basservice - regelbundet underhåll, alltid med Audi Originaldelar, för äldre bilar. För det fasta priset 1.995 kr görs en komplett service och kontroll av din Audi och du får ett helt års Vägassistans på köpet. En investering för ett långt liv med din Audi.


Läs mer om Basservice.

Vår service

Lägre pris på service på äldre bilar

För årsmodeller från 2019

Audi Originaldelar

Specifikt utvecklade för att passa just din bil

Påfyllnad av Mobilitetsgaranti

Vid Basservice ingår Vägassistans

En “stämpel” i bilens digitala servicehistorik

Uppdatering av bilens programvara

Vid behov

Underhåll av specialutbildade servicetekniker

Full inblick i din bil

Dags för service?

Boka tid och se ditt pris direkt

Din Audi vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade Audiverkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.