Din Bil
Din Bil

Utforska Audi

Ditt liv. Din Audi

Som Sveriges största återförsäljare av Audi har vi alltid ett stort utbud av nya och begagnade bilar redo för leverans. För dig som letar efter en bil av hög kvalitet, prestanda och design.

Elbilar

Audi e-tron, våra elbilar som kör på 100% el, garanterar maximal komfort och minimala utsläpp. Vi erbjuder ett stort urval av elektrifierade bilar, läs mer om våra populäraste modeller nedan eller kontakta din närmaste återförsäljare för att hitta den rätta bilen för dig.

Laddhybrider

En Audi laddhybrid ger dig en kraftfull bensinmotor och en högpresterande elmotor i kombination, för en bekväm och flexibel körupplevelse med lägre påverkan på klimatet. Optimala för vardagsresor helt utan utsläpp.

Fler modeller

En Audi för alla

Utöver helektriska modeller och laddhybrider erbjuder vi ett stort urval av Audi-modeller som representerar det bästa inom premiumfordon och teknisk innovation.

Rätt Audi och ägandeform. För dig och dina behov.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad Audi har vi på Din Bil ett stort urval att välja mellan. Du kan välja att byta in din gamla bil, eller ta del av våra olika finansieringsalternativ så som Audi Billån och Audi Privatleasing för ett smidigt bilägande. 

Smart och hållbart

Laddning

När du köper en Audi e-tron eller laddhybrid från Din Bil erbjuder vi alltid köp av laddbox och heminstallation av elbilsladdare. Du kan också välja att bli laddningskund och få tillgång till hundratals laddningsstationer runt om i Sverige.

Bild för artikel Boka provkörning

Boka provkörning

Boka provkörning av en Audi och känn skillnaden. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt modell för dina behov.

Bild för artikel Vi köper din bil

Vi köper din bil

Sälj eller byt in din bil hos oss. Vi köper och byter in alla bilar, oavsett ålder eller miltal och erbjuder alltid kostnadsfri värdering. 

Under ordinarie öppettider återkommer vi med ett prisförslag inom 60 minuter.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om en specifik modell? Välkommen att kontakta din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig.