Din Bil
Din Bil

Verkstad

CUPRA Garage. Allt inom verkstad.

I våra CUPRA Garage hjälper vi dig med allt från stenskott, däckbyte och AC-service till däckhotell och felsökning.

Bild för artikel Bilglas

Bilglas

En skadad vindruta ger sämre sikt och är en säkerhetsrisk - vänta inte med reparationen. I vår glasverkstad får du hjälp med allt från att laga stenskott till att byte av vindruta och torkarblad.

Bild för artikel Reparation

Reparation

Vi utför alla typer av mekaniska reparationer. Allt från motorbyten till torkarbladsbyten, hur stort eller litet felet är så hjälper vi dig.

Bild för artikel Skadereparation

Skadereparation

En olycka kommer sällan lägligt - därför vill vi göra det enkelt att åtgärda efterföljande skador. Våra skadeverkstäder hjälper dig om din Audi har råkat ut för plåt-, lack- och krockskador och erbjuder både fysisk och digital skadebesiktning. 

Bild för artikel Däcktjänster

Däcktjänster

För din komfort och säkerhet erbjuder vi heltäckande däcktjänster. Våra däckverkstäder säkerställer genom däckskifte, hjulinställning- och balansering och förvaring att du är redo för alla väder och underlag, året om.

Bild för artikel Felsökning

Felsökning

Felsökning är något som kan behövas då oljud, varningslampor, driftstopp eller något annat förekommer. Arbetet kräver ofta provkörning, avläsning av bilens händelseminne och enskilda mätningar.

Bild för artikel AC-rengöring

AC-rengöring

Bilens luftkonditionering måste rengöras med jämna mellanrum. När det samlas fukt, damm och smuts i fläktarna bildas det bakterier och svamp.

Boka tid på våra verkstäder

Boka tid på någon av Din Bils auktoriserade CUPRA-verkstäder.
Vi hjälper dig med reparation, lagning av stenskott, däck- och hjultjänster. Allt under samma tak, enkelt för dig och tryggt.

Auktoriserade CUPRA-verkstäder ǀ Alltid originaldelar ǀ Specialutbildade servicetekniker


Onlinebokning

Service med Originaldelar

Dags för service?

Din CUPRA vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Boka online och se priset för din bil direkt.

sidopuff-bild