Jobba hos oss.

Din Bil. Din framtid.

Din Bil representerar några av de starkaste varumärkena i bilbranschen och söker ständigt nya, drivna medarbetare som vill följa med oss på resan framåt. Var med och forma framtidens mobilitet med oss.


Lediga tjänster

Hos oss kan du jobba inom:

 

68
Försäljningsställen

2400
Anställda

24 miljarder
Omsättning i SEK 2023

67.000
Levererade bilar 2023

Vi representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden och har totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.


Vårt erbjudande

Arbetsmiljö

I linje med vår värdegrund är det en självklarhet för oss att erbjuda en hållbar arbetsplats för våra medarbetare. Du som medarbetare ska uppleva en hälsosam, attraktiv och välfungerande arbetsplats, där arbetsmiljöarbetet är en naturlig och integrerad del i det dagliga arbetet. Under 2023 blev vi en av de första bilåterförsäljarna i Sverige att certifiera oss inom arbetsmiljö.

Hållbarhet

Vi på Din Bil arbetar ständigt med våra processer och verkar för att minska vår miljöpåverkan och skapa hållbarhet, så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Vårt arbete präglas av öppenhet, ständiga förbättringar och hänsyn till livscykelperspektivet.

Värdegrund

Vår värdegrund - Driv, integritet och hållbarhet - ska tillsammans vägleda oss i hur vi kommunicerar och samarbetar med varandra för att nå vår vision och våra mål. Detta sätter ramen för vilka förväntningar vi har på varandras beteenden och vilket företagsklimat vi vill ha inom Din Bil. Vi vill vara en arbetsplats som är inkluderande. Vi vill vara drivande på ett hållbart sätt och jobba i dynamiska team.

”För dig som individ som jobbar på Din Bil så är en gemensam värdegrund bra av två skäl, dels för att du själv ska veta hur du ska bete dig, förhålla dig till kunder och dina kollegor, dels för att du också vet hur andra ska bete sig gentemot dig - om det här lirar och vi får den här gemensamma kulturen, det är då vi får kraften framåt. Både individuellt och även som bolag.”

Jens Wetterfors, VD Din Bil

Vår historia

1948

Scania Vabis AB börjar importera Volkswagen-bilar till Sverige.

1950

Etableras en retailverksamhet av Scania.

2002

Tyska Volkswagen AG blir ägare till Din Bil Göteborg AB, Din Bil Stockholm AB, Din Bil Syd AB samt den svenska importören Volkswagen.

2006

Din Bil Sverige AB bildas, med huvudkontor i Hammarby sjöstad, Stockholm.

2017

Din Bil Sverige AB säljs till Porsche Holding Salzburg GmbH.

2022

Din Bil, tillsammans med Scania Sverige AB, förvärvar Bilmetro AB. Din Bil driver personbilsaffären vidare.

Idag

Vi stärker därmed positionen som den största återförsäljaren på den svenska bilmarknaden.

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG

Följ oss gärna på LinkedIn.