Din Bil
Din Bil

Privatleasing

Privatleasing. Det enkla sättet att köra en SEAT.

Privatleasing genom Din Bil är det smidiga sättet att njuta av alla fördelar och friheten en bil ger. Du kör alltid en ny bil, anpassad efter dina behov och behöver inte tänka på kontantinsats eller en kommande försäljning. Du betalar endast en faktura i månaden och när leasingavtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare. 

Vi erbjuder två enkla alternativ för dig som vill privatleasa en SEAT:


Bygg din egen bil

Vid privatleasing kan du välja bland alla våra SEAT-modeller. Med våra olika modeller kan du alltid hitta det perfekta valet för dig och dina behov.

Bilar i lager för snabb leverans.

Du kan alltid välja en SEAT från vårt lager, till kampanjpris. Som vanligt ingår vårt förmånliga serviceavtal utan extra kostnad. Klicka dig vidare nedan för att se vilka modeller som finns tillgängliga just nu.

Inställd på vad som helst.

SEAT Försäkring

Ibland är livet oförutsägbart, men du kan ändå köra igenom det helt förberett. SEAT Försäkring ger dig den trygghet du behöver för att kunna fortsätta köra tryggt och säkert.

Allt för din SEAT

Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad SEAT Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd SEAT Mobilitetsgaranti hos auktoriserad verkstad. Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med SEAT originaldelar.

Ditt stöd genom hela processen

Vi hjälper dig genom alla steg. Från provkörning av din önskade leasingbil före beställning, till löpande kontakt rörande besiktning, service och tidsbokning när leasingavtalet närmar sig sitt slutdatum.

För enkelhetens skull

SEAT Trygghet

För att din leasing med SEAT ska vara enkel har vi tagit fram SEAT Trygghet. Utöver Din Bil Serviceavtal med 3 års fri service ingår även nybilsgaranti och assistans. Skulle olyckan vara framme erbjuder vi assistans var som helst inom EU och angränsande länder. Väljer du SEAT får du helt enkelt ett generöst erbjudande som ger dig ett tryggt bilinnehav utan oförutsedda kostnader.

Avtal och betalning

Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. 
Våra aktuella privatleasingerbjudanden är baserade på en första förhöjd leasingavgift om 10.000 kr. 
För +300 kr i månaden kan du privatleasa bilen med 0 kr i första förhöjd leasingavgift. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. 
Vi har tagit fram en guide som gör det enklare att se vad som är onormalt slitage till guiden. 
Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din SEAT. Kombinera privatleasing och Din Bil Serviceavtal med SEAT Försäkring för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Vanliga frågor och svar

Ja, det går att bryta privatleasingavtalet tidigare mot en kostnad. Fram till avtalsmånad 12 betalas full avgift, därefter erläggs en kostnad uppgående till 40% av de kvarvarande icke förfallna leasingavgifterna. Utöver denna kostnad kan onormalt slitage och eventuella övermil debiteras dig.

Självklart! Du får vistas med bilen utanför Sveriges gränser i 45 dagar. Behöver du vistas längre än så behöver du ansöka om ett tillstånd hos oss för det. Du behöver även se till att du har rätt försäkring och att den gäller för det land du både tänker vistas i och de länder du passerar på vägen dit. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få information om vad som gäller för din försäkring. Besök även trafikförsäkringsföreningen webbplats, där du hittar information kring vilka regler som finns i respektive land samt vilka länder som har krav på grönt kort.

Däckförvaring ingår inte i månadskostnaden men om du önskar förvaring av dina däck kan din närmsta återförsäljare hjälpa till med detta. När det är dags för leverans av din bil kan du beställa detta av din återförsäljare.

Om du får skador på din privatleasingbil behöver du åtgärda dessa via ditt försäkringsbolag innan bilen återlämnas. När du väljer SEAT Försäkring ingår det i privatleasingavtalet att du får tillgång till en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en försäkringsskada. Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara onormalt. Här kan du läsa mer om hur du vårdar din privatleasingbil och vad vi betraktar som normalt slitage. Viktigt är även att bilen servas i enlighet med den serviceplan SEAT utfärdat och alltid hos auktoriserad märkesverkstad.

När privatleasingavtalet startas tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr. Med din första faktura tillkommer en administrationsavgift på 59 kr. Om du önskar e-faktura kan du lägga till detta, då blir administrationsavgiften istället 0 kr. Årlig fordonsskatt tillkommer till månadsbetalningen, denna faktureras dig som leasetagare direkt från Transportstyrelsen. På Transportstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur storleken på skatten beräknas fram.