Din Bil
Din Bil

Finans och försäkring

Lösningar att lita på. För dig och din SEAT.

För ett enklare och tryggare bilägande erbjuder vi ett skräddarsytt försäkring- och finansieringsalternativ speciellt för din SEAT.

Bild för artikel SEAT Privatleasing

SEAT Privatleasing

Ingen insats. Inget ägande. Ingen restvärdesrisk. Ett bekvämt sätt att leasa bil, den bärande tanken med privatleasing är enkelhet.

Bild för artikel SEAT Billån

SEAT Billån

Billån med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Bild för artikel SEAT for Business

SEAT for Business

Med SEAT tjänstebil får du ett smidigt leasingupplägg, förmånlig finansiering och tillvalstjänster som passar ditt företags behov.

Kontakta din närmsta återförsäljare

SEAT Finansiering

SEAT Finansiering är en del av vårt helhetserbjudande för ett smidigare bilägande, utan att du behöver betala hela summan för din bil på en gång. Vi erbjuder flexibla avbetalningsplaner, billån och privatleasing. Kontakta din närmaste Din Bil SEAT-återförsäljare för mer information och för att hitta den lösning som passar dig bäst.

SEAT Försäkring

Med upp till 25 % rabatt på försäkringen. Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din SEAT. Kombinera SEAT Försäkring med SEAT Serviceavtal och märkesfinansiering för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad. Skulle skadan vara framme kan du alltid räkna med att bilen tas hand om experter på en auktoriserad SEAT-verkstad.

Fördelar med SEAT Försäkring

Låg självrisk

3000 kr lägre självrisk vid skador som ersätts av vagnskadegaranti. Garantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka, singelolycka eller yttre händelser såsom skadegörelse.

Alltid originaldelar

Vid reparationer på auktoriserad SEAT-verkstad får du alltid samma delar som din bil är byggd av med den perfekta passformen och egenskaperna.

Maskinskadeförsäkring

Försäkringen gäller för reparationer vid fel på elektroniken eller vid motorhaveri och ska ha uppkommit av sig själv utan yttre påverkan. Gäller tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil.

Serviceavtal för en tryggare vardag

Din Bil Serviceavtal

Våra serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad SEAT Originalservice där din bil regelbundet servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till specialverktyg och SEAT Originaldelar. Du får också regelbunden uppdatering av bilens mjukvaror för en låg och fast månadskostnad.

Snabb hjälp via din mobil

Digital skadehantering

Du kan göra en skadeanmälan online. Fotobesikta dina skador för att slippa en extra resa till verkstaden, och följ ditt ärende från start till slut via Mina sidor på ditt konto.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om SEAT Försäkring?

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer om SEAT Försäkring och hjälper dig med ett upplägg som passar dig och din bil.