Din Bil
Din Bil

Service

Heltäckande service. För din SEAT.

Vi vet hur viktig regelbunden service är för att din SEAT ska hålla och kunna skänka körglädje i många år. Vi har tagit fram skräddarsydda serviceavtal och ser till att din bil får komplett service till bästa pris med tack vare Din Bil Prisgaranti. Vår originalservice för SEAT blir dessutom billigare ju äldre bil du har.

Auktoriserade SEAT-verkstäder ǀ Alltid originaldelar ǀ Specialutbildade servicetekniker

Onlinebokning
Bild för artikel Våra servicepaket

Våra servicepaket

För att din bil ska hålla över tid erbjuder vi en rad specialanpassade servicealternativ, alltid med SEAT Originaldelar. För dig med en äldre bil har vi flera prisvärda och rabatterade alternativ, så som SEAT Originalservice 4+, 8+ och Basservice. Komplett SEAT-service som gör din SEAT lätt att leva med.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Teckna Din Bil Serviceavtal till för enkelt och kostnadseffektivt underhåll av din bil. Genom en låg månadskostnad skyddar du dig själv och din bil från dyra överraskningar när servicelampan börjar lysa.

Bild för artikel SEAT Originaldelar

SEAT Originaldelar

För att din SEAT ska behålla sitt värde och ge dig bästa möjliga upplevelse av ditt bilägande använder vi oss endast av SEAT Originaldelar. Reservdelar som är speciellt framtagna för din bil - för högre säkerhet, kvalitet och andrahandsvärde.

Bild för artikel Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti ger extra trygghet vid service, reparation och däckköp. Vi känner din SEAT utan och innan och garanterar alltid vårt pris mot andra auktoriserade SEAT-verkstäder.

Dags för service?

Din SEAT vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade SEAT-verkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

Onlinebokning

Smidiga sätt att lämna in din bil när det är dags för service:

Bild för information om 07:00 - 09:00

07:00 - 09:00

Du kommer mellan kl. 07.00-09.00. En servicerådgivare tar emot dig och vi kommer överens om när du vill ha bilen klar.

Bild för information om Dagen innan

Dagen innan

Du lämnar bilen mellan kl. 11.00-16.00 dagen innan.

Bild för information om Drop & Go

Drop & Go

Allt är klart innan du kommer! Du lämnar nyckeln, vi tar hand om resten.

Bild för information om Vänta kvar

Vänta kvar

Vi kommer överens om en tid när du sitter kvar medan vi arbetar med din bil.

Din Bil Fasttrack

Självbetjäningsterminaler

Terminalerna levererar en säker och snabb incheckningsupplevelse och minimerar väntetiden vid inlämning och utlämning, så att du slipper vänta. Perfekt när du har bråttom eller om det är högt tryck i kundmottagningen.